Wellness: Geniet van een Hotlavastone-massage bij Sauna & Beauty De Dijk in Dendermonde Shedeals Wellness: Geniet van een Hotlavastone-massage bij Sauna & Beauty De Dijk in Dendermonde

In de ratrace van het leven is het goed om af en toe eens ‘STOP’ te zeggen, en een verwenarrangement te boeken in een van deze paradijsjes. Denk hotstones, facials en massages. Me-time: want je bent het waard! Maak je keuze uit de verschillende arrangementen en profiteer van een exclusieve korting tot wel 50%! Vind hier je verwenadresje in Dendermonde.

Sauna & Beauty De Dijk in Dendermonde

Al meer dan 15 jaar vind je bij Sauna De Dijk wellness op topniveau. Aan de oevers van de Schelde is dit de perfecte ontspanningsplek. Met maar liefst 5 sauna’s, een infraroodcabine, jacuzzi, stoombad en 2 zwembaden. De recentste sauna is een beleving voor alle zintuigen: de panoramasauna 65 graden heeft een systeem waar je door film, geuren en geluiden de beleving van bijvoorbeeld de Caraïben of de Noorse fjorden krijgt. Na een ontspannende hotstonemassage die je van stramme of gespannen spieren afhelpt, word je nog extra in de watten gelegd met een glaasje bubbels.

FEELING SHEDEALSAANBOD

  • Hotlavastone-massage van rug, nek en schouders.
  • Glaasje cava.
  • Duur: 25 min.
  • Prijs: € 22 i.p.v. € 44 per persoon.
  • Geldig van 21/10/2015 t.e.m. 31/01/2016. Reservatie verplicht

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Klik op de <<Nu downloaden>> knop en download gratis jouw waardebon voor Sauna & Beauty De Dijk in Dendermonde. Druk deze voucher af en neem hem mee naar je afspraak. Op vertoon van de voucher betaal je slechts € 22 i.p.v. € 44 per persoon op het voorgestelde arrangement bij Sauna & Beauty De Dijk. Deze korting is niet van toepassing op andere verzorgingen en/of producten. Geldig vanaf 21/10/2015 tot en met 31/01/2016.

Product #: 55880 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals