Tot 50 % korting op een massage naar keuze! Shedeals Tot 50 % korting op een massage naar keuze!

Het nieuwe schooljaar is officieel begonnen en of je nu zelf nog op de schoolbanken zit of je eigen kids al naar school brengt, een nieuw jaar betekent sowieso weer meer drukte en stress. Alle reden dus om jezelf op tijd en stond eens lekker te ontspannen. Klik snel door en ontdek kortingen tot 50 % op heerlijke massages!

Iedereen mag zichzelf wel eens verwennen!

Op Treatwell.be zoek, vergelijk en boek je in no-time de massage naar jouw zin. Je hebt de keuze uit bijna 150 massagesalons in heel België. Naast massages kan je bij Treatwell ook een kappersbeurt, gezichtsbehandeling, manicure, pedicure, sauna of ontharingsbehandeling boeken. Goed om weten: elk salon is door Treatwell persoonlijk bezocht en gefotografeerd. Ontdek snel het aanbod op Treatwell én profiteer van een leuke korting dankzij Shedeals!

Wat houdt deze aanbieding in?

Je krijgt nu maar liefst € 15 korting op een massage met de Shedeals promocode SHETREATMASS. De code is geldig voor massages vanaf € 30. Dat betekent dus 50 % korting!

Hoe werkt het?

Door op kopen te klikken, kom je automatisch terecht op de website van Treatwell. Leg de behandeling van jouw keuze  vast en voer bij het afronden van de boeking de code SHETREATMASS in. De korting van € 15 wordt dan automatisch verrekend.

Product #: 52534 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals