Shop schoenen van het merk Kickers mét super korting Shedeals Shop schoenen van het merk Kickers mét super korting

Korte laarsjes, hoge laarzen, met of zonder hak, bij Kickers hebben ze het allemaal. En ook voor manlief en de kids vind je er vast wat je zoekt. Klik snel door naar Goeiemode en profiteer nu van super kortingen!

Kickers schoenen

Daniel Raufast, bezieler van Kickers heeft de naam van z’n merk goed gekozen want deze schoenen kunnen wel degelijk tegen een stootje. Kickers staat ook bekend voor z’n kwaliteitsvolle, vrijetijdsschoenen voor het hele gezin. Via Goeiemode en Shedeals kies je nu uit een ruime selectie schoenen zowel voor hem als voor haar, én met leuke kortingen uiteraard!

WAT HOUDT DEZE AANBIEDING IN?

Je shopt de items van Kickers al vanaf € 69,95 i.p.v. € 119,95 via Goeiemode. Aan huis geleverd. Exclusief verzendkosten.

HOE WERKT HET?

Wanneer je op de ‘Nu kopen’ knop klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de Shedeals Goeiemode bestelpagina. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is je favoriete items van Kickers uitkiezen, selecteren en bestellen! Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met daarin alle bestel- en leveringsinformatie over je aankoop op Shedeals Goeiemode.

Product #: 45358 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €119.95 $119.95 Available from: Shedeals