Tuinverlichting op zonne-energie! Shedeals Tuinverlichting op zonne-energie!

Ook geen zin om fortuinen uit te geven aan tuinverlichting? Dan heeft Shedeals de ideale oplossing voor jou! De Kingavon tuinlamp! Werkt op zonne-energie, is duurzaam en milieuvriendelijk! Aanbod is beperkt dus wees er snel bij!

Deze tuinverlichting van Kingavon is niet enkel goedkoop maar ook erg duurzaam! Gedurende de dag zet het zonnepaneel zonne-energie om in energie en slaat dit op in de oplaadbare batterij. 's Nachts gaat het licht automatisch aan dankzij de opgeslagen energie.

De duur van de verlichting zal afhangen van de weeromstandigheden, het seizoen en het aantal uren zon. Het beste zou zijn om de verlichting op een zonnige plaats te zetten zodat het zeker 6 uur per dag direct zonlicht kan ontvangen. De solar lampen zijn ideaal om ’s nachts je tuin, oprit of terras te verlichten. Je kan deze duurzame verlichting ook buiten plaatsen tijdens de dag zodat je hem ’s avonds in huis kunt gebruiken.

Let wel op: Als het zonlicht niet meer werkt nadat het is gebruikt voor een lange tijd, moet de batterij worden vervangen. Je kan de lamp openen met een schroevendraaier om er een nieuwe oplaadbare AAA batterij in te steken.

WAT HOUDT DEZE AANBIEDING IN?

  • Je betaalt slechts €9,90 i.p.v. € 29,90 voor 2 Kingavon tuinlampen, aan huis geleverd. Exclusief verzendingskosten.
    OF
  • Je betaalt slechts €19,80 i.p.v. € 59,80 voor 4 Kingavon tuinlampen, aan huis geleverd. Exclusief verzendingskosten.
Product #: 36825 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €29.9 $29.9 Available from: Shedeals