Makkelijk en snel afvallen met afvalpleisters Shedeals Makkelijk en snel afvallen met afvalpleisters

Ook jij kan vast en zeker een boek vullen met de vele dieet tips die je al van vrienden en familie kreeg. Geloof ons, je bent echt niet alleen! Maak het jezelf nu gemakkelijk met de afslankpatches van Laboratoires Larune en in geen tijd ben jij helemaal bikini-klaar!

Detox kuur

Met de detox afslankpleiters van Laboratoires Larune reinig jij je lichaam zonder dat jij zelf ook maar één vinger hoeft uit te steken. Het oppervlak van de afslankpatches bevatten actieve stoffen die zorgen dat jij gewicht verliest. De afslankpleisters voorkomen het hongergevoel, ze zuiveren je lichaam van toxines en de dieetpleisters stimuleren de stofwisseling.

Makkelijk afslanken

Dit soort pleisters hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen net omdat ze zo makkelijk in gebruik zijn! Elke ochtend plaats jij je patch op de probleemzone die jij onder handen wil nemen. Billen, buik, dijen en zelfs hardnekkige cellulite worden de hele dag onder handen genomen door de actieve bestanddelen in de afslankpleisters. Want we kunnen allemaal wel wat hulp bij het afslanken gebruiken, toch?

Gebruiksadvies

  • Breng elke ochtend de pleister aan waar jij wil vermageren (buik, billen, dijen, ...). Je kan tot 2 patches tegelijk dragen.
  • Haal de afslankpatch er voor het slapengaan af en gooi die weg
  • Neem de volgende dag een nieuwe zone onder handen
  • Let op: niet aanbevolen voor zwangere vrouwen

WAT HOUDT DEZE AFSLANKPATCH AANBIEDING IN?

Je betaalt slechts € 24,99 i.p.v. € 59 voor 30 afslankpleisters van Laboratoires Larune. Aan huis geleverd. Exclusief verzendingskosten.

Product #: 34089 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €59 $59 Available from: Shedeals