Home Over Shedeals

Over Shedeals

Wie zijn wij?

Shedeals: dat zijn dé beste deals voor vrouwen. Samen met de redacties van Libelle, Flair en Feeling verwennen wij je elke dag, sinds 2011, opnieuw met de beste koopjes van het moment!

Dit is waarom je nu moet gaan kijken:

  • Elke dag unieke en verrassende deals op maat van elke vrouw
  • Tot 70% korting op tickets, mode, weekendjes weg, wellness, restaurants, interieur en allerhande uitstapjes
  • Als je je gratis inschrijft op de nieuwsbrief, krijg je gelijk € 5 korting bij aankoop vanaf € 25!

Een leuke familieuitstapje, een kleine citytrip in de liefde, een diner in een chic restaurant, een dag ontspannen in een wellness in België of in het buitenland, producten om voor je lichaam te zorgen,… Je vindt dit allemaal op Shedeals met kortingen tot 70%! Via onze partnerschappen met populaire merken en gespecialiseerde distributeurs, proberen we u te verrassen met een gevarieerd productaanbod.

Bij Shedeals is de relatie met de klant ook belangrijk. Heeft u een vraag, bent u niet tevreden over uw bestelling of wilt u gewoon een voorstel doen? Onze klantenservice staat tot uw beschikking en luistert naar elke vraag of suggestie van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 16:30 uur.

Contact: infonl@shedeals.be

Hoe werken we?

Elke dag bieden wij nieuwe aanbiedingen beschikbaar tussen 7 en 14 dagen online. Zodra dit aanbod is gesloten, bereiden we de bestellingen voor op basis van het aantal artikelen dat u, klanten, hebt besteld. Merk op dat items die u op onze site vindt niet op voorraad zijn. Ze zijn van tevoren gereserveerd bij de merken en distributeurs waarmee we samenwerken. We moeten wachten dat de deal offline is om de levering voor te bereiden. Deze manier van werken stelt ons in staat om u de best mogelijke korting te bieden. Shedeals biedt u zelfs tot 70% korting op al zijn assortiment! Je zult zelden ergens anders goedkoper vinden!

Wanneer de deal voorbij is, worden de gekochte producten besteld bij de partner, die ze vervolgens naar ons verzendt. Na ontvangst van de producten doen we ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Reken op een gemiddelde levertijd van 14 werkdagen. In sommige gevallen zullen we je bestelling sneller kunnen leveren. De verwachte leverdatum wordt steeds vermeld op de dealpagina zodat je vooraf kunt zien wanneer je je product mag verwachten.

Een beetje langer wachten dus, maar je krijgt er natuurlijk wel een superkorting tegenover!