Mix van 4 trendy, exotische kamerplanten

Verfraai je leefruimte met deze 4 trendy en exotische kamerplanten
 • Mix van 4 exotische, trendy kamerplanten
 • Bananenplant, Mexicaanse dwergpalm, Areca Palm en een koffieplant
 • Gemakkelijk in verzorging
 • Langzaam groeiend
 • Ideaal voor huiskamer of kantoor.
 • Geleverd zonder sierpot
 • Bij je thuis bezorgd
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 24,95 € Normale prijs 59,95 €
58%
Swipen voor 10 additionele foto's

Ben je gek van alle fauna en flora, maar krijg je keuzestress wanneer je plantjes gaat kopen? Haal dan deze mix van 4 exotische kamerplanten in huis en maak je huiskamer een tikkeltje groener. Welke prachtige planten zitten in deze mix? Een bananenplant, een Mexicaanse dwergpalm, een Areca Palm en een koffieplant. Al deze kamerplanten zijn gemakkelijk om te verzorgen en groeien langzaam. Bovendien worden ze aan je deur geleverd. Voor maar € 24,95 zijn deze exotische planten van jou!

SHEDEALSAANBIEDING

Bestel de mix van 4 exotische kamerplanten voor maar € 24,95 i.p.v. € 59,95.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

In de mix:

Bananenplant - Musa oriental Dwarf

Haal de tropen in huis met je eigen bananenboom! Deze kamerbananenplant, ook wel de Musa Oriental Dwarf genoemd, komt van oorsprong uit Zuid-Oost-Azië en Australië. Het is een tropische kamerplant met prachtige grote bladeren. Deze speciale banaan-soort groeit veel minder snel dan de tuinbanaan (want die kan zo’n 150cm per jaar groeien).

Chamadorea Elegans

De Chamaedorea elegans, ook wel bekend als de Mexicaanse dwergpalm komt oorspronkelijk uit het regenwoud in het zuiden van Mexico en Guatemala. Het is een soort die klein blijft, daaraan dankt hij ook zijn naam ´dwergpalm´. Met een maximum van gemiddeld 50 cm qua groei is het de ideale kamerpalm. Het is al jaren een populaire kamerpalm omdat hij makkelijk in het onderhoud is.

Hij heeft elegante groene bladeren die zorgen voor een echte tropische uitstraling.

Areca Lutescens

De Areca palm heeft velen namen, zoals Arekapalm, Dypsis, Goudvruchtpalm maar voor ons meest bekend als de Goudpalm.  De Areca komt van oorsprong uit de vochtige tropen van Madagaskar, maar deze plant heeft bijna alle tropische gebieden . De palm filtert de vervuilende deeltjes uit de lucht die door de bladeren wordt ingeademd en heeft daardoor een luchtzuiverende werking. De Areca palm is één van de beste palmen om in huis te hebben, het filtert niet alleen tal van giftige stoffen uit de lucht, maar ziet er ook nog eens prachtig uit.

Coffea Arabica

De Coffea Arabica, ook wel bekend als de koffieplant of koffieboom komt oorspronkelijk uit Ethiopië en is in Nederland nog redelijk onbekend. Hij kan in de vensterbank of op een andere mooie lichte plek in het zicht geplaatst worden, want hij mag gezien worden. Als je af en toe de plant besproeit met een plantenspuit zal hij als dank prachtig glimmend blad krijgen. En op deze manier blijft hij stofvrij waardoor hij beter licht kan opnemen voor een goede groei. In de lente krijgt de koffieplant prachtige witte, zoetgeurende bloemen. Vervolgens komen de bessen, die van groen via geel naar rood kleuren als ze rijp zijn. De zaden drukken steeds meer tegen elkaar als ze groeien, waardoor ze een karakteristieke vorm krijgen.

Planthoogte

Hoogte bij levering is afhankelijk van het soort: 25-40 cm

 • Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • Er is geen retourrecht of zichttermijn van toepassing bij deze producten omdat het gaat om ‘versproducten’ of ‘levende producten'
 • Je mag meerdere stuks aankopen.
 • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
 • Levering enkel mogelijk in België.
 • Prijs exclusief verzendkosten per product/optie. Deze worden aangerekend bij bestelling van de deal.
 • Het product wordt automatisch opgestuurd binnen de 5 à 10 werkdagen naar het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals.
 • De klant is verantwoordelijk voor de volledigheid en correctheid van de adresgegevens. Indien de klant bij afwezigheid het product niet afhaalt in het postkantoor binnen de vermelde termijn, staat hij/zij zelf in voor de kosten van een tweede verzending.
Perfect Plant Deal

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.