25% korting op alle fietsreizen bij Martin’s Hotels

Een prachtige gelegenheid om Slow Tourism te ervaren
 • Samenwerking tussen Plus Magazine en Martin's Hotels
 • Plus Magazine voordeel: - 25% korting op alle fietsarrangementen
 • Keuze uit fietsarrangement van 1 dag of meerdaags arrangement
 • Vanaf € 89 per nacht
 • Verken België op een andere manier
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Vanaf 89 €

Uitverkocht

Je komt terecht op de website van Martin's Hotels.

Swipen voor 16 additionele foto's

Nu dat we al weken mogen genieten van stralend zomerweer, lijkt dit ons een uitgelezen moment om je enkele slow travel belevingen aan te bieden.

Op reis gaan met de fiets is een heerlijke manier om een streek op een andere wijze te ontdekken of te herontdekken. Als fietstoerist reis je op je eigen tempo, heb je meer voeling met de omgeving, heb je oog voor het veranderende landschap. Je kijkt uit naar een warm onthaal en een authentieke hotelbeleving op maat van je verwachtingen.

Elk hotel van de Martin’s groep heeft tal van troeven en biedt een meerwaarde, zowel historisch, architecturaal als qua binneninrichting.

SHEDEALSAANBIEDING

Dankzij Plus Magazine, geniet je van 25% korting op alle fietsarrangementen.

Klik hier voor meer informatie. 

We stellen 2 arrangementen voor:

FIETSARRANGEMENT VAN 1 DAG

Boek een overnachting in een van onze hotels en verken de omgeving op een andere manier! We hebben verschillende routes beschikbaar, kies de route die het beste bij jou past: cultuur, lokale gastronomie, natuur, kort of lang... Er is voor elk wat wils, van de minder sportieve tot de meer sportieve!

En daar houdt het maatwerk niet op, want je kan een diner, massage of andere extra’s tijdens je verblijf toevoegen. Stap op je tweewieler en we zijn weg!

MEERDAAGS FIETSARRANGEMENT
De Martin’s Cycle Tour is een fietstocht van maximaal 7 dagen en 8 nachten langs verschillende Martin’s Hotels.

Elke etappe begint bij een hotel en leidt naar de volgende. Je kan je reis beginnen vanaf het hotel van jouw keuze dat deel uitmaakt van de Martin’s Cycle Tour.

 

Hoe ga je te werk?

Wanneer je op "Boek nu" klikt, kom je terecht op de website van Martin's Hotels waar je alle nodige informatie terugvindt over de verschillende fietsarrangementen.

 • Het aanbod  is geldig van 23 juni tot 31 oktober 2022, naargelang de beschikbaarheid. De prijs kan variëren in functie van het type kamer dat je kiest en het tijdstip van je verblijf.
 • De verblijftaks is niet in de prijs inbegrepen. De prijs slaat
  enkel op de huur van de logies (btw inbegrepen) en niet op de extra’s waarvoor je reserveert.
 • De prijs geldt niet in combinatie met andere promoties, kortingen en allinforfaits.
 • Geen reserveringskosten.
 • Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de dag van aankomst. Annuleer je niet tijdig of kom je niet opdagen, dan krijg je alsnog de volledige prijs van de eerste nacht doorgerekend.
 • Kan je reis niet doorgaan door overmacht, de volksgezondheid of sluiting van het hotel (al dan niet gewild), dan krijg je een bon ter waarde van het bedrag van je reservatie.

  VERANTWOORDELIJKHEID

  De algemene en uitzonderlijke voorwaarden van Martin’s Hotels zijn van toepassing op dit

  aanbod. Je kan de voorwaarden nalezen op de website https://www.martinshotels.com/nl/page/algemene-voorwaarden.13664.html

  Dit aanbod werd met zorg samengesteld. Plus Magazine is evenwel niet aansprakelijk voor fouten, weglatingen en/of verkeerde informatie, noch voor problemen van welke aard ook (problemen met de reservatie, de prijs, de kwaliteit…) of beschrijvingen die niet met de werkelijkheid overeenstemmen. Elke klacht of vraag hierover moet je rechtstreeks melden aan Martin’s Hotels mct@martinshotels.com

Roularta Media Group
Roularta Media Group info@abonnements.be www.abonnements.be

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.