25 euro korting op je tickets voor de avant-première van Les Misérables op 13 of 14 oktober

Ga naar de exclusieve avant-première van Les Misérables op 13 of 14 oktober - Allerlaatste tickets!
Exclusief
  • Les Misérables
  • Wereldwijd bejubelde musical
  • Vlaams-Nederlandse cast
  • Avant-première
  • Op vrijdag 13 of zaterdag 14 oktober
  • EXTRA SHOW: 14/10 om 20u
  • Stadsschouwburg Antwerpen
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec

Uitverkocht

Je wordt doorverwezen naar de ticketverkoop van Les Misérables.

- € 25
Swipen voor 5 additionele foto's

Studio 100 brengt Les Misérables na 25 jaar terug naar België. In deze wereldwijd bejubelde musical staan vriendschap, vrijheid en liefde centraal. Geniet van een uitzonderlijke korting per ticket voor de avant-premières van Les Misérables op vrijdag 13 of zaterdag 14 oktober in de Stadsschouwburg Antwerpen. Bestel nu je tickets met een exclusieve korting van € 25 voor dit legendarisch, aangrijpend en tijdloos verhaal.

Voor deze productie werd een cast samengesteld met de beste namen uit de lage landen: een combinatie van sterke Nederlandse acteurs aangevuld met Vlaamse namen. Zo geeft Nordin De Moor gestalte aan inspecteur Javert en zien we Ianthe Tavernier als Eponine die mag schitteren met het beklijvende solonummer 'On my own' ('Heel alleen'). Jonas Van Geel speelt de rol van Thénardier, een herbergier met een discutabele reputatie.

Verhaal

Frankrijk in een tijd van onrust, armoede en oneerlijkheid. Na 19 jaar gevangenschap lijkt Jean Valjean zijn vrijheid tegemoet te gaan. Javert helpt hem uit de droom en laat hem weten aan welke voorwaarden hij de rest van zijn leven moet voldoen. Om hieraan te ontsnappen verscheurt Jean Valjean zijn vrijlatingsbrief en neemt een nieuwe identiteit aan. Door de jaren heen bewijst hij een goed persoon te zijn en probeert hij zijn verleden achter zich te laten. Lukt het Jean Valjean om uit handen te blijven van de geobserdeerde Javert, die hem koste wat kost wil bestraffen voor het breken met de voorwaarden?

Studio 100

Halfstraat 80
2627 Schelle

 

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.