Jaarabonnement op voorleestijdschrift Pippo

Verwen je peuter met een jaarabonnement op voorleestijdschrift Pippo
Exclusief
  • Jaarabonnement (12 nummers) op voorleestijdschrift PIPPO
  • Start vanaf januarinummer
  • Voor peuters tot 3 jaar
  • Uitgeverij Clavis

 

Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec

Uitverkocht

Je komt terecht op de website van de Roularta abonnementendienst. 

33%
Swipen voor 4 additionele foto's

Houdt je peuter van voorlezen? Verwen jouw kleine spruit dan met een heleboel leuke verhaaltjes uit het voorleestijdschrift Pippo van Clavis. Met Shedeals ontvang jij nu gigakorting op het jaarabonnement van Pippo. Ontdek de nieuwe avonturen van o.a. aapje Pippo en beleef samen met je peuter uren leesplezier!

SHEDEALSAANBIEDING:

Je betaalt slechts € 29,99 i.p.v. € 45 voor een jaarabonnement (12 nummers) op het voorleestijdschrift PIPPO van Clavis.

Hoe ga je te werk?

Als je op 'Bestel je PIPPO abonnement' klikt, kom je terecht op de website van de Roularta abonnementendienst. Daar voltooi je je bestelling en vindt tevens ook de betaling plaats. 

Meer info over Pippo:

PIPPO is hét voorleestijdschrift voor peuters, waarmee (groot)ouders en kinderen tot drie jaar urenlang plezier kunnen beleven. Elke PIPPO bestaat uit 22 vrolijke en kleurrijke pagina’s met verhaaltjes van de vaste vriendjes (zoals aapje Pippo en Max), een speelverhaaltje waarbij iets kan bewegen (met hulp van flapjes, of dat je iets moet uitknippen en vouwen om het verhaaltje tot leven te brengen) en de zoekplaat van De kleine wereld.

Het middenkatern wordt telkens gevormd door de PIPPO Plus, bestemd voor (groot)ouders of begeleiders, waarin je een handvol achtergrond vindt (bijvoorbeeld over voorlezen of slapen gaan), boekentips en een recept of knutselidee.

  • Niet cumuleerbaar met andere acties.
  • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
  • Levering enkel mogelijk in België.
  • Je jaarabonnement start met het januarinummer 
Clavis Uitgeverij

Website : clavisbooks.com 

 

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.