Boekenpakket intermittent fasting 16:8 – Dr Servaas Bingé

Probeer één van de populairste eetpatronen van het moment uit!
 • Intermittent fasting
 • 16 : 8 en 16 : 8 Vastenkookboek
 • 2 boeken door Dr. Servaas Bingé
 • Eén van de populairste eetpatronen wereldwijd
 • Gratis bij je thuis bezorgd
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 29,99 € Normale prijs 44,98 €
33%
Swipen voor 1 additionele foto

Vasten of ‘intermittent fasting’ is wereldwijd uitgegroeid tot een van de populairste eetpatronen. Maar hoe kan niet eten nu gezond zijn? Het vloekt met diëtisten die beweren dat je metabolisme een vuurtje is dat je moet blijven aanwakkeren. Het is een hardnekkige mythe, intussen genadeloos ingehaald door de wetenschap. Vasten biedt enkele sterk onderbouwde gezondheidsvoordelen. Het bevordert de spieropbouw, leidt tot gewichtsverlies, versterkt je immuunsysteem en vertraagt het verouderingsproces. Bovendien leert je lichaam het onderscheid tussen een waar hongergevoel en een craving, zodat je makkelijker aanvoelt dat die zak chips om 10 uur ’s avonds niet écht nodig is. Leer er alles over in dit boekenpakket van dr. Servaas Bingé voor maar € 29,99!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je het boekenpakket met ’16:8’ en 16:8 vastenkookboek’ van Dr. Servaas Bingé voor maar € 29,99 in plaats van € 44,98.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

16 : 8 

Tijdens zijn begeleiding van topatleten maakte arts Servaas Bingé kennis met ‘intermittent fasting’.

In dit boek beschrijft hij hoe vasten iedereen gezonder kan maken en op het juiste gewicht kan brengen. Servaas schuift de 16:8 methode naar voren: 16 uur lang vasten en eten binnen een tijdsspanne van 8 uur. Verder legt hij uit water met je lichaam gebeurt tijdens het vasten en geeft hij een eenvoudig stappenplan met lekkere recepten om zelf aan de slag te gaan.

16:8 Vastenkookboek

Intermittent vasten is geen dieet. Het is een levensstijl die je je aanmeet om een optimale gezondheid te bereiken, door het tijdstip van je maaltijden te herschikken.

Vasten beïnvloedt voornamelijk wanneer je eet, en niet per se wat en hoeveel je eet. Als je het 16:8-principe volgt, zal je 16 uur vasten en 8 uur eten.

In zijn boek 16:8 gidste dr. Servaas Bingé ons langs talrijke gezondheidsvoordelen die voortvloeien uit het vasten. In zijn heldere en begrijpbare stijl legt hij uit hoe vasten je meer energie en meer focus geeft en tegelijk minder chronische ziektes uitlokt en een gezonder gewicht geeft.

Het 16:8 vastenkookboek is hier het praktische vervolg op. Samen met zijn team van gezondheidscoaches is de arts de keuken ingedoken om de drempel te verlagen voor iedereen die graag wil vasten. De beginnende vaster krijgt een stevige kapstok om de koudwatervrees te overwinnen, de ervaren vaster vindt in dit boek een uitgebreide bron van inspiratie. Bovedien leer je elk ingrediënt op je bord beter kennen dankzij onderbouwde feiten over verschillende voedingsmiddelen.

 • Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • Je mag meerdere stuks aankopen.
 • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
 • Levering enkel mogelijk in België.
 • Het product wordt automatisch opgestuurd vanaf 05/07/2021 naar het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals.
 • Retourvoorwaarden vind je onder de algemene voorwaarden op Shedeals.be.
 • De klant is verantwoordelijk voor de volledigheid en correctheid van de adresgegevens. Indien de klant bij afwezigheid het product niet afhaalt in het postkantoor binnen de vermelde termijn, staat hij/zij zelf in voor de kosten van een tweede verzending.
Agora Books - Borgerhoff & Lamberigts

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.