Shedeals Friends & Family Days in Maasmechelen Village

Geniet van kortingen tot 30% op de outletprijs tijdens de Friends & Family Days
  • Exclusieve Friends & Family Days
  • van 19 tot en met 28 maart
  • Maasmechelen Village
  • Kortingen tot 30% op de outletprijs
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec

Uitverkocht

Je komt terecht op de website van Maasmechelen Village. 

-30%
Swipen voor 6 additionele foto's

Maasmechelen Village: je nieuwe favoriete place to be

Als lid van SheDeals ben je van harte uitgenodigd voor de exclusieve Maasmechelen Village Friends & Family Days van 19 tot en met 28 maart. Geniet van kortingen tot 30%* op de outletprijs in de deelnemende boetieks. Registreer je om je persoonlijke kortingscode te ontvangen. Gun jezelf een voorproefje van de lente en ontdek als eerste de voorjaarscollecties uit je favoriete boetieks aan kortingen tot 30% op de outletprijs. 

Een luxueuze winkelbestemming

Maasmechelen Village is een luxueuze winkelbestemming in openlucht met meer dan 100 topmerken, waaronder The North Face, BOSS, Pinko en Essentiel. Je vindt er het hele jaar door de leukste modetrends aan prijzen tot 60% lager dan de aanbevolen retailprijzen.

20 nieuwe merken
Wist je dat Maasmechelen Village in 2020 maar liefst 20 nieuwe merken verwelkomde? Naast de vertrouwde topmerken, vind je er nu ook luxemerken als Bally, Salvatore Ferragamo en Lancel, om er maar een paar te noemen.

(Mini)staycation in eigen land
Maasmechelen Village ligt midden in de Limburgse natuur. Ben je een wandelliefhebber? Kom je hart dan ophalen in het Nationaal Park Hoge Kempen, net naast Maasmechelen Village. En wil je de magie van je bezoek nog verlengen? Breng dan de nacht door in één van de gezellige hotels van de regio.

Disclaimer: Maasmechelen Village volgt nauwgezet alle gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van de Belgische en lokale overheden. Check MaasmechelenVillage.com voor meer info.


*Op geselecteerde artikelen in de deelnemende boetieks.

Maasmechelen Village

Adres : Zetellaan 100, 3630 Maasmechelen

Website 

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.