Nagelriembeschermers & corrigerende pen voor de perfecte manicure! Shedeals Nagelriembeschermers & corrigerende pen voor de perfecte manicure!

Deze twee producten maken het veel makkelijker om je nagels te lakken. De nagelriembeschermers zorgen ervoor dat je netjes binnen de lijntjes lakt, en wanneer er toch iets misloopt is er de corrigerende pen om de foutjes in een handomdraai op te lossen. Ideaal!

Set van nagelriembeschermers en corrigerende nagellakremover pen

Deze deal heeft twee verschillende opties. Je kan ofwel één set met 10 nagelriembeschermers en één nagellakremover correctie pen bestellen, ofwel de optie met twee sets van 10 nagelriembeschermers en twee nagellakremover correctie pennen. Aan jou de keuze!

Nagelriembeschermers
Voor je begint aan je manicure, kan je deze nagellakbeschermers van roze PVC over je nagels plaatsen. Dankzij hun handige vorm zorgen ze ervoor dat morsen op je nagelriemen voorgoed verleden tijd is! Je hoeft niet meer op te letten om binnen de lijntjes te lakken, want de overschot belandt gewoon op de herbruikbare beschermers.

Nagellakremover correctie pen

Deze nagellakremover pen is een handig, corrigerend hulpmiddeltje bij het lakken en hij is super makkelijk te gebruiken. Neem één van de tipjes uit de onderkant van de pen, vul de bovenkant met je favoriete nagellakremover en zet het tipje er vervolgens in. Een minuutje wachten tot hij voldoende vochtig is, en daarna kan je nauwkeurig over de overbodige nagellak glijden dankzij de schuine bovenkant. Als de tip uitgedroogd of vuil is, vervang je hem simpelweg door één van de twee extra's. 

Wat houdt deze aanbieding in?

Je hebt de keuze uit deze 2 opties: 

  • Ga voor 1 set van 10 nagelbeschermers en 1 nagellak remover pen en je betaalt slechts € 9,90 i.p.v. € 19,80. 
  • Ga voor 2 sets van 10 nagelbeschermers en 2 nagellak remover pennen en betaal slechts € 19,80 i.p.v. € 39,60.

Bij je thuis bezorgd, verzendkosten niet inbegrepen. 

Product #: 73375 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €19.8 $19.8 Available from: Shedeals