2 prachtige prentenboeken voor peuters door Guido van Genechten Shedeals 2 prachtige prentenboeken voor peuters door Guido van Genechten

Deze leuke deal draait volledig rond het werk van Guido van Genechten, zijn klassiekers staan garant voor eindeloos voorleesplezier. Als verhaaltje voor het slapengaan of gewoon voor overdag: elke gelegenheid is goed om deze beestig leuke boekjes boven te halen! 

Ideale prentenboeken voor de kleine dierenvriendjes

Is jouw kleintje ook zo verzot op katten en honden? Lees dan samen met hen deze Clavis boeken over allerlei beestjes en tover gegarandeerd een glimlach op hun gezicht. De prachtige illustraties en versjes in rijmvorm maken het alleen nog maar leuker om samen met je peuter een voorleesmomentje te houden. 

Je krijgt deze twee prentenboeken in je brievenbus:

Hondje

Hondje is verdrietig. Het is zijn baasje kwijt. Zijn baasje draagt grote, zwarte schoenen met veters, rode sokken, een knalgele broek en een jasje met in het knoopsgat een witte bloem die kan huilen. En hij heeft altijd een parapluutje bij zich.

Hoeveel babypoesjes?

Alle mama's in dit boek staan op het punt kleintjes te krijgen. Maar hoeveel baby's zullen ze precies op de wereld zetten? 

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt slechts € 15,90 i.p.v. € 31,90 voor twee prentenboeken door Guido van Genechten: 'Hondje' en 'Hoeveel babypoesjes?'.

Bij je thuis geleverd, verzendkosten niet inbegrepen.

Product #: 73249 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €31.9 $31.9 Available from: Shedeals