Moderne salontafels Stromboli en Lipari aan 150 euro korting! Shedeals Moderne salontafels Stromboli en Lipari aan 150 euro korting!

Tegenwoordig is de combinatie van hout en metaal helemaal hip. Bij Shedeals volgen we de laatste trends op de voet, en dus kan je nu deze prachtige salontafels van Breazz bestellen: Stromboli en Lipari! Doordat ze gemaakt zijn uit natuurlijke materialen, zijn deze meubelstukken bovendien erg makkelijk te combineren met eender welke kleuren en accessoires. 

Moderne salontafels met een stoere look 

Maak jouw interieur helemaal af met (één van) deze leuke salontafels. Zowel het model Stromboli als het model Lipari hebben een rechthoekig fineer houten blad met aflopende randen. Het onderstel van deze salontafels zijn van gebogen zwartkleurig metaal en zorgen voor een zeer degelijke constructie. In combinatie met jouw salon zorgen deze meubelstukken voor een stoere, stijlvolle en onderscheidende woonkamer! Aan jou om te bepalen welk van de twee modellen jouw voorkeur uitdraagt: het achthoekige model Lipari, of het rechthoekige model Stromboli.

Afmetingen tafels:

  • Lengte 110 cm
  • Breedte 60 cm
  • Hoogte 42 cm

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt nu slechts € 145,95 i.p.v. € 289,95 voor één Stromboli OF Lipari salontafel van Breazz.

Bij jou thuis geleverd, verzendkosten niet inbegrepen.

Product #: 73208 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €289.95 $289.95 Available from: Shedeals