10x Wonen Landelijke Stijl + houten kruk van de Bongerd aan € 59 Shedeals 10x Wonen Landelijke Stijl + houten kruk van de Bongerd aan € 59

Fan van de landelijke stijl en wil je graag wat decoratietips opdoen? Ben je je huis aan het herinrichten? Of ken je zo iemand, dan komt deze Shedealsaanbieding als geroepen. Ontvang nu voor de zachte prijs van € 59 maar liefst 10 Wonen Landelijke Stijl nummers en 1 houten kruk van De Bongerd.

Wonen Landelijke Stijl + 1 houten kruk

Wonen Landelijke Stijl zit vol met handige en mooie interieurtips. Het is dus hét magazine als je je woning in een landelijk jasje wil stoppen. Dankzij deze Shedealsaanbieding doe je een mega voordeel. Je haalt namelijk 10 nummers van Wonen Landelijke Stijl en een houten kruk van De Bongerd in huis. Deze kruk is leuk en handig. Je kan hem bijvoorbeeld als extra zitplaats bij de eettafel, als klein bijzettafeltje of als alternatief nachtkastje gebruiken.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt slechts € 59 i.p.v. € 118,50 voor 10 nummers van Wonen Landelijke Stijl en 1 houten kruk van De Bongerd (t.w.v. € 59).

Hoe van deze aanbieding genieten?

Klik op de knop “Nu Kopen” je komt dan automatisch op de webpagina met deze aanbieding terecht. Klik daar op ‘meer info’ en nadien op ‘voeg toe aan winkelmandje’ en de korting wordt meteen verrekend.

Product #: 73093 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €118.5 $118.5 Available from: Shedeals