Dierenpark Forestia: het ideale uitstapje !

Korting 52%
Prijs € 15,50 € 7,50
Aanbod geldt nog:
 • Dierenpark Forestia
 • In de Ardennen (Theux)
 • Meer dan 30 diersoorten
 • 40 hectare bos en velden
 • Leuk en leerrijk parcours
Nu kopen Wishlist
Cadeau geven
Deel met vriendinnen!

Details

Ontdek wilde dieren uit onze eigen contreien in het unieke park Forestia. Grijze wolven, bruine beren, harige bizons,… meer dan 300 dieren uit onze streek leven hier in semi-vrijheid. Spendeer een heerlijke dag in dit dierenpark en geniet o.a. van een verrassende wandeling door de natuur. Op naar de Ardennen!

Forestia, avonturen midden in het bos

Vaak kennen wij uitheemse dieren beter dan de soorten die in onze eigen tuinen, vijvers, weiden en bossen leven. Maak kennis met de grote roofdieren die uit onze streken zijn verdwenen, of bekijk de wilde en huisdieren die in ons eigen klimaat leven in Dierenpark Forestia.

Herontdek de natuur in haar meest pure en wilde vorm in dit unieke park gelegen in Theux (Ardennen). Een belevenis voor jong en oud! Wolven, beren, takins, elanden, bizons, lama’s en de mysterieuze Lynxen. Je komt ongetwijfeld ogen tekort in dit prachtige dierenpark! Op sommige momenten van het jaar kun je zelfs een voedersessie van wolven en presentaties over beren bijwonen. En als je zelf honger hebt gekregen kan je een hapje gaan eten in het restaurant of even uitblazen in de nieuwe Forest'bar, pal in het midden van bos.

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de speeltuin met glijbanen, schommels... En dat is nog lang niet alles, mits een supplement kan je ook naar het Avonturenpark én op de klimmuur. Kortom, alles is voorzien om jullie de mooiste en leukste dag te bezorgen!

Praktische informatie: De dieren zijn aangepast aan ons klimaat waardoor het dierenpark het jaar door geopend is. Van november tot maart is het park wel gesloten op maandag en woensdag.

Wat houdt deze Forestia dierenpark aanbieding in?

Koop nu je inkomstticket voor dierenpark Forestia voor amper € 7,50 i.p.v. € 15,50

De originele prijs is gebaseerd op het volwassenentarief. Je Shedeals inkomstticket is echter ook geldig voor kinderen en jongeren.

Nu kopen

Voorwaarden

 • De Shedealsvoucher geeft je recht op een inkomstticket voor Dierenpark Forestia.
 • De originele prijs is gebaseerd op het volwassenentarief. Je Shedeals inkomstticket is echter ook geldig voor kinderen en jongeren.
 • Deze Shedeals coupon is geldig tot en met 30 september 2017 tijdens de openingsuren van het park.
 • De dieren zijn aangepast aan ons klimaat waardoor het dierenpark het jaar door geopend is. Van november tot maart is het park wel gesloten op maandag en woensdag.
 • De Shedealsvoucher geeft je geen recht op inkom voor het avonturenpark. Deze voucher geeft je geen recht op inkom voor het Avonturenpark, noch voor de klimmuur. Deze kan je ter plaatse bijkopen.
 • Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis het park in.
 • Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • Je mag meerdere vouchers aankopen.
 • Tickets zijn beperkt: op = op.
 • Je vindt je Shedealsvoucher terug in je Shedealsaccount na aankoop van de deal.
 • Print de voucher uit en wissel hem ter plaatse in als bewijs van betaling.
 • Raadpleeg de openingsuren voor je bezoek aan het dierenpark.
 • Fietsen, steps, ballen en voorwerpen die geluid maken zijn niet toegelaten in het park.

Leveranciers

Forestia

Forestia

Rue du Parc, 1
4910 Theux
+32 (0)87 54 10 75
info@forestia.be forestia.be

Deals die jou ook kunnen interesseren

Reizen

Tot - € 500 + voordelige kinderformule bij Pierre & Vacances

Pierre&vacances-zee
EXCLUSIEF AANBOD
TOT € 500 korting + voordelige kinderformule bij Pierre & Vacances

Beleef een zalige zomervakantie op één van de prachtige locaties van Pierre &V acances met meer dan 350 bestemmingen in Europa. Verwacht je aan volledig ingerichte vakantiehuizen en villa's tot 14 personen met terras of een eigen tuin. Profiteer nu van € 500 korting en een voordelige kinderformule!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Home & Deco

De Grote Schoonmaakbijbel + Wondersteen

Het-Poetsbureau-het-bureau-02
Korting 34%
Prijs € 45,49 € 30,00

Het huishouden. Velen onderschatten hoeveel tijd en werk er kruipt om je huishouden op orde te houden. Een beetje hulp is dus meer dan welkom. Daar zijn we het bij Shedeals volledig mee eens. Daarom gaan we voor deze top aanbieding in zee met “Het Poetsbureau”. Ontvang De Grote Schoonmaakbijbel + de Wondersteen met een fameuze korting en je kan zelfs nog een stapje verder gaan…

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Home & Deco

Moderne eetkamerstoelen met leuk design

BDEXX-Bern-stoel-28042017-06
Korting 74%
Prijs vanaf € 189,95 € 49,95

Nog op zoek naar comfortabele en stevige stoelen voor in de eetkamer? Dan zijn deze kwaliteitsvolle exemplaren van Breazz een heel goede keuze. Je kan hem bij ons kopen in wel vijf verschillende kleurtjes, die je leuk kan combineren. Of je nu voor neutraal of felgekleurd gaat, deze mooie stoelen laten sowieso een blijvende indruk achter bij je gasten!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?    Info    Deze melding verbergen