Pprofessionele fotoshoot voor 2 personen voor slechts € 49! Shedeals Pprofessionele fotoshoot voor 2 personen voor slechts € 49!

Wil je graag indruk maken op je moeder met een origineel en onvergetelijk geschenk? Schenk haar dan een professionele fotoshoot bij Shootforlife. Een ervaring die jullie niet snel zullen vergeten. De aanbieding omvat de fotoshoot - in een gezellige tuin of een prachtig landhuis -, ongeveer 150 shots én een afdruk in magazineformaat in een mooie zwart kader!

Vereeuwig je mooiste momenten met Shootforlife

Jean-Marc en Bryan ontvangen je met veel plezier voor een unieke shooting onder vrienden, familie of geliefden. Shootforlife bestaat uit een team van professionele en gedreven fotografen die steeds gehoor geven aan jouw wensen. Je voelt je ongetwijfeld onmiddellijk op je gemak! Gedurende een anderhalf uur poseer je er op los onder begeleiding van de professionele fotografen, met een unieke fotoreeks als resultaat. Super leuk om samen te doen of om cadeau te geven!

Bij aankomst voel je je meteen thuis, de sfeer is vriendelijk en relaxed. Voor ongeveer 01:30 zullen er twee professionele fotografen rond je staan en je helpen bij het vinden van de beste poses. Deze professionele fotoshoot is ideaal als je een speciale gelegenheid wil vastleggen? Shedeals biedt je de mogelijkheid om deze unieke ervaring te beleven aan een mini prijsje!

Wat houdt deze aanbieding in?

Reserveer je fotoshoot voor 2 personen in een magnifieke tuin of een prachtig herenhuis en betaal slechts € 49 i.p.v. € 420, inclusief:

  • Een fotosessie (1u30) in een magnifieke tuin of een prachtig herenhuis
  • Professionele bijwerking van je make-up en kapsel (in functie van het aantal deelnemers)
  • Coaching door twee professionele modefotografen
  • Advies tijdens het poseren en het bekijken van de foto’s na de shoot
  • Afdruk van een geretoucheerde foto (tijdschriftformaat, 20 x 30 cm)

Hoe van deze aanbieding genieten?

Na aankoop van je Shedealsvoucher, surf je naar de Shootforlife website. Daar selecteer je de datum van jouw keuze binnen de optie “Maison de maître” of “Extérieur”. Vervolledig je reservatie door je contactgegevens en de Shootforlife code (begint met SHOOTING) in te geven die je op de Shedealsvoucher vindt.

De beschikbare data op de Shootforlife website bevallen je niet? Blijf alert, het team voegt regelmatig nieuwe data toe.

*De precieze adresgegevens in Jodoigne krijg je na de reservatie online.

Optioneel:

  • Wil je meerdere personen meenemen? Dat kan mits een supplement van € 25 per persoon, enkel cash en ter plaatste te betalen.
  • Let op: de DVD met inbegrip van geoptimaliseerde foto's (150 foto's) is beschikbaar voor een extra € 50. Als je de DVD wilt kopen, moet je het geld op de dag van de shoot betalen.
  • Voor degenen die willen, is er een complete make-up service voor een extra € 20.
Product #: 73069 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €420 $420 Available from: Shedeals