Helemaal zomerproof met dit cellulitis massageapparaat van Medisana! Shedeals Helemaal zomerproof met dit cellulitis massageapparaat van Medisana!

In onze (dag)dromen kijken we reeds reikhalzend uit naar de zomervakantie, maar voor we het weten is het zo ver! Bereid jezelf voor op heerlijke stranddagen met dit handige massageapparaat tegen cellulite van Medisana. Zo zit je weer strak in je badpak!

AC 855 Cellulitis massageapparaat van Medisana

Het nieuwe cellulitis massageapparaat AC 855 biedt innovatieve vacuümmassage, effectieve rol- en vibratiemassage en infrarood licht voor een merkbaar strakkere huid. De massage van de billen, dijen, bovenarmen en heupen met de AC 855 activeert de bloedcirculatie en verhoogt de stofwisseling en lymfestroom. De massage kan zo dagelijks en gedurende een langere periode worden uitgevoerd, de huid zal merkbaar verstrakken en zo de onaantrekkelijke effecten van cellulitis verminderen.

Het apparaat heeft een licht en ergonomisch ontwerp, hij is zelfs met één hand te bedienen! Hij werkt op netstroom (met een adapter) en bovendien is de massagesterkte traploos regelbaar. Met dit leuke product van Medisana ben je binnen de kortste keren helemaal klaar voor tripjes naar het strand!

Wat houdt deze aanbieding in?

Je betaalt nu slechts € 34,90 i.p.v. € 49,90 voor één AC855 cellulitis massage-apparaat van Medisana.

Bij je thuis geleverd, verzendkosten niet inbegrepen.

Product #: 73064 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €49.9 $49.9 Available from: Shedeals