Geniet van 25% korting op je eerste aankoop bij Showroomprivé Shedeals Geniet van 25% korting op je eerste aankoop bij Showroomprivé

De solden zijn helaas voorbij. Gelukkig kan je dankzij deze Shedealsaanbieding toch ook nog een mooie korting meepikken. Je krijgt maar liefst 25% korting op je eerste aankoop bij Showroomprivé, als je voor minstens € 50 koopt. Schrijf je snel in en neem een kijkje op deze unieke webshop.

25% korting bij Showroomprivé

Kleding, schoenen, tassen, horloges, cosmetica, … zo goed als alles kan je vinden op deze webshop. Word gratis lid en neem dus zeker eens een kijkje. Met deze Shedealskorting van 25% hoef je je al helemaal niet in te houden. Zo verlengen we de solden nog met een paar dagen.

Wat houdt deze aanbieding in?

Met deze Shedealsaanbieding geniet je van 25% korting op je eerste aankoop bij Showroomprivé, als je voor een minimumbedrag van € 50 koopt.

Hoe van deze aanbieding genieten?

Klik op de “Nu kopen”-knop, zo kom je automatisch op de website van Showroomprivé terecht. Word daar gratis lid en vul je winkelmandje met je favoriete producten. Gebruik bij het afrekenen van je bestelling de promotiecode: SHEDEALS1 en de korting van 25% wordt automatisch verrekend.

Product #: 71734 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €1 $1 Available from: Shedeals