30% korting op 1 jaar landelijke inspiratie Shedeals 30% korting op 1 jaar landelijke inspiratie

Wil je je interieur graag in een landelijke kleedje stoppen of ben je op zoek naar wat landelijke accessoires? Dan is wat inspiratie altijd welkom. Met deze Shedealsaanbieding krijg je maar liefst 6 nummers van WONEN Landelijke stijl, de agenda, de special “Landelijk binnenkijken” en de gloednieuwe special: "DIY" met tal van tips over verftechnieken of bloemstukken. Dit hele WONEN Landelijke Stijl-pakket koop je nu met 30% korting, niet te missen dus!

WONEN Landelijke Stijl

WONEN Landelijke Stijl is dé referentie voor alles wat te maken heeft met de landelijke stijl. In elke editie van het magazine lees je een selectie van exclusieve interieurreportages, afgewisseld met pittoreske logeeradressen, praktische shoppingtips, interessante dossiers, de allerlaatste woonnieuwtjes… Daarnaast zorgen de stylistes telkens voor een mooie stylingproductie, zodat je zelf meteen aan de slag kunt. Elke twee maanden komt er een nieuwe editie uit.

In de WONEN Landelijk Binnenkijken special ligt de focus volledig op prachtige interieurs; een dik magazine boordevol stijlvolle binnenkijkers. 

Gloednieuw dit jaar is de DIY-special ; daarin staan tal van leuke, creatieve ideëen om zelf aan de slag te gaan met verftechnieken, bloemstukken, stylingideëen…

Wat houdt deze aanbieding in?

Voor dit WONEN Landelijke Stijl-pakket betaal je slechts € 45 i.p.v. € 64,65.
Gratis bij je thuis bezorgd.

Hoe ga je te werk?

Om jouw WONEN Landelijke Stijl- pakket te bestellen, klik je op de “Nu kopen”-knop waarna je wordt doorverwezen naar de Magstorepagina. Hier doorloop je alle stappen en voer je de betaling uit. Enkel via deze specifieke link kan je profiteren van deze exclusieve actie.

Product #: 71376 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €64.65 $64.65 Available from: Shedeals