1+1 gratis voor Michael Jackson in Symphony in Capitole Gent Shedeals 1+1 gratis voor Michael Jackson in Symphony in Capitole Gent

Michael Jackson is één van de meest geliefde entertainers aller tijden. De European Philharmonia brengt dan ook graag een ode aan de king of Pop. Wil jij er op 10 februari graag bij zijn? Dat kan. Koop je duoticket op Shedeals en je krijgt maar liefst 50% korting! Je hoeft enkel nog je categorie te kiezen.

Michael Jackson

Vijf van zijn solo-albums staan in de lijst van de best verkopende albums ooit: Off the Wall, Thriller, bad, Dangerous en History. Het album Thriller staat trouwens nog altijd op de eerste plaats in die lijst met meer dan 70 miljoen verkochte exemplaren.

Michael Jackson in Symphony

Met deze grootse symfonische show voor groot koor en orkest, brengt de European Philharmonia onder de deskundige leiding van dirigent Walter Proost, een passend eerbetoon aan de grootste artiest van de voorbije honderd jaar. De bekende arrangeur Roberto Molinelli zorgt voor de symfonische arrangementen. Hij werkte eerder samen met José Van Dam, Rodger Hodgson, Philippe Catherine en vele anderen.

De voorstelling bevat alle grote hits en een paar verrassingen, maar u mag in elk geval rekenen op spectaculaire arrangementen van Billie Jean, Love Never Felts So good, Beat it, Pretty Young Thing, Love Never Felt So Good, Don’t Stop ‘Til You Get Enough, Thriller, Man in the Mirror, Rock with You and Smooth Criminal.

Praktische info:

  • Capitole Gent, Graaf van Vlaanderenplein 5, 9000 Gent
  • Op vrijdag 10 februari 2017
  • Start om 20:00 uur

Wat houdt deze aanbieding in?

  • Je betaalt dus slechts € 37 i.p.v. € 74 voor een duoticket in categorie 2

  • Je betaalt slechts € 42 i.p.v. € 84 voor een duoticket in categorie 1
Product #: 71375 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €74 $74 Available from: Shedeals