Stoom je peuter klaar voor carnaval met deze boekjes aan -54% Shedeals Stoom je peuter klaar voor carnaval met deze boekjes aan -54%

Carnaval is misschien nog veraf, maar je weet wat ze zeggen… vroege vogels vangen de dikste wormen. Daarom biedt Shedeals deze 2 carnaval boekjes voor peuters. Feest mee met Anna en Lotta en maak je peuter warm voor carnaval.

Lotta en Anna vieren carnaval

In dit carnavalpakket zitten deze 2 grappige boekjes:

  • “Lotta viert carnaval”: Wat is er vandaag toch aan de hand? Het schaap ziet eruit als een hond, Lie en Nina zijn een ridder en een prinses, en tante Cato lijkt wel tante koe! Dan heeft Lotta het door: het is carnaval en iedereen heeft zich verkleed voor de stoet. Lotta wil graag meedoen, maar ze heeft geen verkleedspullen. Tante Cato helpt haar uit de nood en de kuikens zorgen voor een leuke, lieve verrassing.
  • “Anna viert carnaval”: Vandaag is het carnaval. Anna is verkleed als clown. Samen met papa gaat ze naar het carnavalsfeest. Daar ziet ze een mooie optocht. Iedereen heeft veel plezier. Feest jij met Anna mee?

Wat houdt deze aanbieding in?

Bestel nu jouw carnavalpakket inclusief “Lotta viert carnaval” en “Anna viert carnaval” en betaal slechts € 12,95 i.p.v. € 27,90.

bij je thuis bezorgd, verzendkosten niet inbegrepen.

Product #: 71279 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €27.9 $27.9 Available from: Shedeals