Reizen

In de schaduw van de Toon Hermans hommage voor slechts € 16,10!

uitverkocht

Afgelopen

Korting 30%
Prijs vanaf € 27,00 € 18,90
Aanbod geldt nog:
 • In de schaduw van Toon Hermans
 • Capitole Gent
 • Voor de show op zaterdag 21 januari 2017
 • Keuze uit tickets in categorie 1 of 2
houd me op de hoogte van gelijkaardige deals!
Deel met vriendinnen!

Details

Een hommage aan Toon Hermans door Herman Van Hove, zijn goede vriend en laatste manager. Meesterlijk verteld en grandioos muzikaal begeleid door zangeres Lissa Meyvis en een live band onder leiding van Pol Vanfleteren. Wat oorspronkelijk begon als een intieme voorstelling op de theaterzolder bij Van Hove, kon al op veel bijval rekenen van cultuurminnend Vlaanderen. Uitverkochte zalen, lovende reacties en recensies van pers en theatervrienden. Nu kan jij erbij zijn met maar liefst 30% korting!

Hommage aan de Toon Hermans

De wisselwerking tussen liedjes en zorgvuldig geselecteerde anekdotes, op hun beurt gezongen door een verfrissende stem en verteld door een echte rasverteller, brengen je dicht bij de magie van een Toon Hermans voorstelling zoals alleen hijzelf ze kon brengen. Of zoals Bart Peeters het zo mooi verwoordde: “Toon Hermans geloofde in de hemel (niet in de rijstpap, maar laat dat een detail zijn) en je voelde hem goedkeurend glimlachen tijdens de voorstelling…”

2016 was een Toon-jaar. Zijn honderdste geboorteverjaardag. Nieuwe, verrassende uitgaves van gekend en onbekend werk. Nekka-Nacht 2016 met als thema ‘Vlaanderen huldigt Toon Hermans’. En In de schaduw van Toon Hermans op tournee door Vlaanderen. Laat je vooral zelf overtuigen door de eindeloze reeks juichende commentaren in het gastenboek van www.deschaduwvantoon.be

Toon Hermans komt weer tot leven

Herman van Hove was de laatste manager maar ook vooral een goede vriend van Toon Hermans. Zijn hele leven al gebeten door theater en nu zelf op de planken met deze wondermooie voorstelling. Lissa Meyvis is een jonge klassiek geschoolde zangeres die werkelijk alles aankan: van Mozart over The Carpenters tot Toon Hermans. Pol Vanfleteren’s vierkoppige begeleidingsband voorziet de perfect gedoseerde muzikale ondertoon van deze voorstelling.

Wat houdt deze aanbieding in?

Je kan kiezen uit deze 2 opties:

 • Ga voor een ticket in categorie 1 voor de ‘In de schaduw van Toon Hermans’ show op zaterdag 21 januari 2017 in Capitole Gent en betaal slechts € 18,90 i.p.v. €27.

 • Ga voor een ticket in categorie 2 voor de ‘In de schaduw van Toon Hermans’ show op zaterdag 21 januari 2017 in Capitole Gent en betaal slechts € 16,10 i.p.v. €23.

Voorwaarden

 • Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • Je mag meerdere vouchers aankopen.
 • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
 • Je vindt je Shedealsvoucher terug in je Shedealsaccount na aankoop van de deal.
 • Print je Shedealsvoucher af en wissel hem ter plaatse in voor een inkomstticket. Je krijgt ter plaatste ook je plaatsten aangewezen.
 • Presenteer al je aangekochte vouchers ter plaatse aan de kasse en je zal daar meteen plaatsen naast mekaar aangewezen krijgen. 
 • De Shedealsvoucher is geldig voor een ticket in categorie 1 voor de ‘In de schaduw van Toon Hermans’ show op zaterdag 21 januari 2017 in Capitole Gent.
 • De Shedealsvoucher is geldig voor een ticket in categorie 2 voor de ‘In de schaduw van Toon Hermans’ show op zaterdag 21 januari 2017 in Capitole Gent.

Leveranciers

Capitole Gent

Graaf Van Vlaanderenplein 5
9000 Gent
+32 3 400 69 99
www.capitole-gent.be/nl

De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?    Info    Deze melding verbergen