Waar gaat je volgende vakantie naartoe? Ontdek het op het vakantiesalon Shedeals Waar gaat je volgende vakantie naartoe? Ontdek het op het vakantiesalon

Een stedentrip naar New York, een camping in Frankrijk of een roadtrip door Zuid-Amerika? Als je nog niet weet wat de bestemming van je volgende vakantie zal zijn, kom dan naar het Vakantiesalon in Antwerpen! Vind inspiratie en de beste informatie van exposanten. Ons advies? Laat je verleiden door de bergen, een echte must see voor 2017!

Vakantiesalon 2017 in Antwerpen

Het vakantiesalon 2017 nodigt je uit om van 26 tot 30 januari een bezoek te brengen aan Antwerp Expo. Daar presenteren ze hun nieuwste thema: de bergen. Denk aan ski resorts, gezellige hotels, apparatuur om bergen te beklimmen we mogen vooral de ski-simulator niet vergeten! Naast dit nieuwe thema, vind je in de verschillende hallen ook info over gespecialiseerde vakanties zoals: vakanties op de motorfiets, B&B’s, vakanties volledig gewijd aan Nederland,... Dankzij tal van presentaties, exposanten en animaties, is de Vakantiebeurs uitgegroeid tot een belangrijk event en het belooft dit jaar nog meer de moeite waard te zijn!

Wil je graag een bezoek brengen? Kijk op de site en klik alvast een aantal ideeën aan!

Praktische info:

  • Van donderdag 26 januari t.e.m. maandag 30 januari
  • Van 10:00 tot 18:00 uur, uitgezonderd maandag 30 januari, 10:00 tot 16:00uur
  • Gratis toegang voor -16-jarigen

Hoe ga je te werk?

Download jouw GRATIS Shedeals voucher en krijg 1 gratis toegangsticket (ter waarde van € 8) bij aankoop van een tweede toegangsticket aan de kassa van de beurs.

Zo betaal je slechts € 8 voor twee personen in plaats van € 16. Het volstaat om je voucher af te drukken en het ter plaatse verder af te regelen.

Product #: 70825 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals