Geniet van heerlijke massages bij Aurantium in Aarschot Shedeals Geniet van heerlijke massages bij Aurantium in Aarschot

Tijdens de wintermaanden is er niets leuker dan ontspannen en je te laten verwennen door professionele handen. Shedeals selecteerde deze maand een paar essentiële adressen waar je helemaal tot rust kan komen, zoals het wellness-centrum Aurantium in Aarschot. Geniet ten volle van de wellness en van de voordelen die je doet.

De rust van de Provence

Te midden van de drukte van de Aarschotse winkelstraat vind je dit heerlijke adresje om te ontspannen en je volledig af te sluiten voor alles en iedereen om je heen. Door het landelijke interieur waan je je zo in de Provence, door de heerlijke massages beland je zo in de zevende hemel. Je wordt hier supervriendelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en geniet daarna van een van de talloze behandelingen of beautyboosts. Als je hier buitenstapt, kun je de wereld aan.

Wat houdt deze aanbieding in?

Met je Shedealsvoucher geniet je van een exclusieve korting op dit wellness-pakket:

Je betaalt slechts € 90 i.p.v. € 180 per persoon voor een Aveda-gelaatsverzorging 'Tulsara' (45 min.), stressfix-rugmassage (30 min.) op basis van lavendel, hand- en voetmassage, wenkbrauwshaping OF wimperlifting OF gelnagels fullcolour, rugstoelmassage en make-up.

Hoe ga je te werk om van je korting te genieten?

Download je gratis Shedealsvoucher door te klikken op de "Nu downloaden"-knop. Met deze Shedealsvoucher geniet je van een exclusieve kortingen op deze deal. Print de voucher af en wissel hem af op de dag van je afspraak in om je korting te ontvangen. De voorwaarden van deze deal en de informatie met betrekking tot het wellness-centrum zijn aangegeven op de Shedealsvoucher.

Deze aanbieding is geldig van 14/12/2016 t.e.m. 31/05/2017.

Product #: 70725 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals