Sauna, Jacuzzi, yin-yanweide alles kan bij Yolande Buekers in Wellen Shedeals Sauna, Jacuzzi, yin-yanweide alles kan bij Yolande Buekers in Wellen

Tijdens de wintermaanden is er niets leuker dan ontspannen en je te laten verwennen door professionele handen. Shedeals selecteerde deze maand een paar essentiële adressen waar je helemaal tot rust kan komen, zoals het wellness-centrum Yolande Buekers in Wellen. Geniet ten volle van de wellness en van de voordelen die je doet.

Yolande Buekers: Lichaam en geest in balans

Al meer dan 25 jaar staat Kuurhotel en Wellnesscentrum Yolande Buekers bekend als een oord van ontspanning met uitzonderlijk wellnessaanbod. Centraal staat de preventieve aanpak met behandelingen, kuren, massages en therapieën.

Het kuur- en wellnesscentrum is nauw verbonden met de natuurgeneeskundige praktijk: blokkades worden vrijgemaakt en er wordt gewerkt met energiedoorstromingen om spanningen weg te nemen. Voor en na je behandeling kun je terecht in het Aquapaleis met o.a. een Turks stoombad, een Dode Zee-relaxbad met onderwatermuziek en een tuin met ligweide. Als je all the way wilt gaan, blijf je nog een nachtje in hun viersterrenhotel Gowell, waar alle kamers uitkijken op de yin-yangtuin.

Wat houdt deze aanbieding in?

Met je Shedealsvoucher geniet je van een exclusieve korting op dit wellness-pakket:

  • Welkomstdrankje
  • Dagbezoek Aquapaleis 9-22.30 u (publieke sauna met badkledij): 4 binnen- en buitensauna's, relaxbad, verwarmde jacuzzi's en yin-yangligweide,
  • Antistressgelaatsmassage met mineralenmasker, 55 min
  • Thermawell (warme zandkristallenbank), 25 min voor 2 personen

>> Ter plaatste betaal je slechts € 110 i.p.v. € 220 voor 2 personen.

Hoe ga je te werk om van je korting te genieten?

Download je gratis Shedealsvoucher door te klikken op de "Nu downloaden"-knop. Met deze Shedealsvoucher geniet je van een exclusieve kortingen op deze deal. Print de voucher af en wissel hem af op de dag van je afspraak in om je korting te ontvangen. De voorwaarden van deze deal en de informatie met betrekking tot het wellness-centrum zijn aangegeven op de Shedealsvoucher.

Deze aanbieding is geldig van 14/12/2016 t.e.m. 13/03/2017.

Product #: 70675 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals