Kids & Family

Een dag tussen de dieren in dierenpark Forestia voor slechts € 7,5 !

Korting 52%
Prijs € 15,50 € 7,50
Aanbod geldt nog:
 • Dierenpark Forestia
 • In de Ardennen (Theux)
 • Meer dan 30 diersoorten
 • 40 hectare bos en velden
 • Leuk en leerrijk parcours
Nu kopen Wishlist
Cadeau geven
Deel met vriendinnen!

Details

Ontdek wilde dieren uit onze eigen contreien in het unieke park Forestia. Grijze wolven, bruine beren, harige bizons,… meer dan 300 dieren uit ons klimaat leven hier in semi-vrijheid. Geniet van een verrassende wandeling door de natuur. Op naar de Ardennen!

Forestia, avonturen midden in het bos

Vaak kennen wij uitheemse dieren beter dan de soorten die in onze eigen tuinen, vijvers, weiden en bossen leven. Maak kennis met de grote roofdieren die uit onze streken zijn verdwenen, of bekijk de wilde en huisdieren die in ons eigen klimaat leven in Dierenpark Forestia.

Herontdek de natuur in haar meest pure en wilde vorm in dit unieke park gelegen in Theux (Ardennen). Een belevenis voor jong en oud! Wolven, beren, takins, elanden, bizons, lama’s en de mysterieuze Lynxen. Je komt ongetwijfeld ogen tekort in dit prachtige dierenpark! Op sommige momenten van het jaar kun je zelfs een voedersessie van wolven en presentaties over beren bijwonen. En als je zelf honger hebt gekregen kan je een hapje gaan eten in het restaurant of even uitblazen in de nieuwe Forest'bar, pal in het midden van bos.

Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de speeltuin met glijbanen, schommels... En dat is nog lang niet alles, mits een supplement kan je ook naar het Avonturenpark én op de klimmuur. Kortom, alles is voorzien om jullie de mooiste en leukste dag te bezorgen! Geldig tem 13/11 of tijdens de Paasvakantie.

Praktische informatie: De dieren zijn aangepast aan ons klimaat waardoor het dierenpark het jaar door geopend is. Van november tot maart is het park wel gesloten op maandag en woensdag.

Wat houdt deze Forestia dierenpark aanbieding in?

Koop nu je inkomstticket voor dierenpark Forestia voor amper € 7,50 i.p.v. € 15,50

De originele prijs is gebaseerd op het volwassenentarief. Je Shedeals inkomstticket is echter ook geldig voor kinderen en jongeren.

Nu kopen

Voorwaarden

 • De Shedealsvoucher geeft je recht op een inkomstticket voor Dierenpark Forestia.
 • De originele prijs is gebaseerd op het volwassenentarief. Je Shedeals inkomstticket is echter ook geldig voor kinderen en jongeren.
 • Deze Shedeals coupon is geldig tot en met 30 maart 2017 tijdens de openingsuren van het park.
 • De dieren zijn aangepast aan ons klimaat waardoor het dierenpark het jaar door geopend is. Van november tot maart is het park wel gesloten op maandag en woensdag.
 • De Shedealsvoucher geeft je geen recht op inkom voor het avonturenpark. Deze voucher geeft je geen recht op inkom voor het Avonturenpark, noch voor de klimmuur. Deze kan je ter plaatse bijkopen.
 • Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis het park in.
 • Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • Je mag meerdere vouchers aankopen.
 • Tickets zijn beperkt: op = op.
 • Je vindt je Shedealsvoucher terug in je Shedealsaccount na aankoop van de deal.
 • Print de voucher uit en wissel hem ter plaatse in als bewijs van betaling.
 • Raadpleeg de openingsuren voor je bezoek aan het dierenpark.
 • Fietsen, steps, ballen en voorwerpen die geluid maken zijn niet toegelaten in het park.

Leveranciers

Forestia

Forestia

Rue Fond Marie 563
4910 Theux
+32 (0)87 54 10 75
info@forestia.be forestia.be

Deals die jou ook kunnen interesseren

Food

Superkorting op een heerlijk Yin Yang theepakket

or-tea Yin Yang
EXCLUSIEF AANBOD
48% korting op Yin Yang blend

English breakfast, rozenbottel, munt, camille,… heb je even genoeg van die typische thee smaken? Probeer dan de nieuwe blend van Or Tea… Yin Yang en krijg maar liefst 48% korting! Kies zelf of je voor 15 theebuiltjes of 100g losse thee in een tin gaat.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Reizen

Familie-uitstapje Zeebrugge met tickets voor SEA LIFE

Weekendesk-Zeebrugge
EXCLUSIEF AANBOD
Familie-uitstapje met tickets voor SEA LIFE vanaf € 149

Nog geen plannen voor de Krokusvakantie? Wat dacht je van een super leuke familie-uitstap naar Zeebrugge met een bezoek aan SEA LIFE. Ga lekker uitwaaien aan ‘t zeetje en bekijk de vissen en de andere onderwaterdieren van het SEA LIFE park. Om je verblijf helemaal compleet te maken, neem je nog een duik in het verwarmd buitenzwembad.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Mode

Veron ketting met Swarovski kristallen aan € 17

DP0689_1
Korting 61%
Prijs € 44,00 € 17,00

Je houdt van je little black dress, maar je vind hem de laatste tijd wat eentonig? Geef wat meer pit aan je outfit met deze prachtige ketting. Klassiek met verfijnde details en vooral super trendy. Deze ketting zal je look voor elke gelegenheid compleet maken.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?    Info    Deze melding verbergen