Dit weekend: Biolicious beurs in Antwerpen Shedeals Dit weekend: Biolicious beurs in Antwerpen

Ben jij into raw food, bio, vegan en ecologisch tuinieren, heb je interesse in upcycling of wil je weten hoe je ecologisch moet bouwen? Dan moet je zonder twijfel een bezoekje brengen aan Biolicious! Download snel onze gratis Shedealsvoucher, ruil hem ter plaatse in en krijg bij aankoop van één ticket het tweede helemaal gratis! Bovendien krijg je met je tickets ook toegang tot de bouwbeurs Hout en Groen Wonen!

Ontdek een wereld vol bio-, eco-, natuurlijke, duurzame en groene producten

Genieten van overheerlijke bioproducten, zelf jouw eigen natuurlijke hoestsiroop maken, jezelf laten verwennen in ons bio beauty salon of een lezing rond ontrommelen bijwonen?

Het kan allemaal tijdens Biolicious op zaterdag 29 en zondag 30 oktober in de Waagnatie te Antwerpen. Biolicious biedt de bewuste bezoeker een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan workshops, demo’s en lezingen. Deelnemers kunnen o.a. proeven van de culinaire creaties van Pieter-Jan Lint, bekend van het pop-up restaurant “Paleo” op VTM, kuieren op onze Bio Markt met een grote verscheidenheid aan producten of actief deelname aan een initiatie yoga.

Ontdek de verschillende pleinen met thema’s voor het hele gezin (Bio Kids – Bio Mode – Huis & Tuin – Voeding – Lifestyle – Mobiliteit).

Praktische informatie:

  • Wanneer? Zaterdag 29 en zondag 30 oktober van 10u tot 18u
  • Waar? De Waagnatie Antwerpen (Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen)
  • Kom met het openbaar vervoer naar Biolicious
    Geen file noch parkeerstress want deze editie bieden we in samenwerking met de NMBS een B-dagtrip aan om Biolicious te bezoeken. Bij aankomst op Antwerpen-Centraal kan je verder met de fiets (Blue-Bike), tram of bus. Je doet er niet enkel jezelf maar ook ons milieu een groot plezier mee.

Hoe werkt het?

Download nu de GRATIS Shedealsvoucher en wissel hem ter plaatse in om te genieten van de 1+1 actie. Zo betaal je slechts € 10 in plaats van € 20 voor een duoticket voor de Biolicious beurs.

Product #: 65375 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals