Dineren in een sterrenrestaurant: gastronomische ervaring bij Ten Bogaerde* Shedeals Dineren in een sterrenrestaurant: gastronomische ervaring bij Ten Bogaerde*

Een avondlang met vrienden, of intiem met zijn tweetjes gastronomische hoogstandjes degusteren voor een prijsje om van te watertanden... Shedeals en Feeling selecteerden 7 sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening. Zo kan je gaan voor een gastronomisch viergangenmenu bij Ten Bogaerde*.

Pure productkeuken

Locatie speelt niet altijd een even grote rol in de restaurantbeleving, maar in dit geval kun je ze niet wegdenken: in Koksijde, daar waar de polders overgaan in duinen in de schilderachtige Westhoek, ligt de indrukwekkende abdijhoeve Ten Bogaerde, uithof van de cisterciënzerabdij Ten Duinen. Op deze plek openden chef Iain Wittevrongel en An Tailleu hun sterrenrestaurant Ten Bogaerde.

Het interieur is stijlvol klassiek met hedendaagse accenten. De chef is een grote fan van een lichte, natuurlijke keuken die sterk seizoensgebonden is. Zijn presentatie is elegant en eigentijds, maar hij is geen fan van moleculaire technieken. Wittevrongel focust zich honderd procent op de producten zelf. Die worden met de grootste aandacht uitgezocht bij betrouwbare leveranciers en spelen daardoor echt de hoofdrol.

Voorbeeldmenu*

Tataki van tonijn - avocado - quinoa - sezam - ponzu

Kortgeschroeide langoustine - zoetzuur van jonge wortel en rode ui - granny smith - koriander

***

Nage van zeeduivel en kokkels - zeekraal - venkel - courgette - curry - kaffierlimoen

***

Pluma Ibérico - geconfijte tomaat en aubergine van eigen kweek - artisjok - taggiasche olijven - oregano

***

Dessert met braambes - blauwebes - banaan

Optioneel: kaas mits supplement van € 13 p.p.

*Menu exclusief dranken.

Wat houdt deze aanbieding in?

Dankzij Feeling en Shedeals geniet jij nu van een viergangenmenu voor € 64 in plaats van € 79 per persoon Ten Bogaerde*. Menu exclusief dranken.

Reserveren doe je via 058/62.00.00 of via info@tenbogaerde.be met vermelding van de Shedealsvoucher. Vergeet je Shedealsvoucher niet af te drukken en ter plaatse af te geven als betalingsbewijs.

Product #: 64925 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €79 $79 Available from: Shedeals