Dineren in een sterrenrestaurant: culinaire kunstwerkjes bij Berto* Shedeals Dineren in een sterrenrestaurant: culinaire kunstwerkjes bij Berto*

Een avondlang met vrienden, of intiem met zijn tweetjes gastronomische hoogstandjes degusteren voor een prijsje om van te watertanden... Shedeals en Feeling selecteerden 7 sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening. Laat je bijvoorbeeld verwennen met een degustatiemenu bij Berto* in Waregem.

Pareltjes op je bord bij Berto*

Chef David Bertoluzzi – met Italiaanse roots – leerde het vak o.a. bij restaurants Marcus en Hof Van Cleve. Samen met zijn vrouw, An Kint, runt hij sinds 2006 gastronomisch restaurant Berto. Bertoluzzi respecteert zijn klassiekers, hij kookt volgens de regels van de kunst en legt daarin steeds zijn eigen, moderne accenten. Zijn specialiteit is één ingrediënt op verschillende manieren klaarmaken en het in verschillende texturen naast elkaar serveren op het bord. Het resultaat is steevast een pareltje.

Berto is bovendien gevestigd in een mooi en karaktervol oud pand. In het smaakvolle, luxueuze en vooral gezellige interieur kom je compleet tot rust en word je compleet in de watten gelegd door het hele team. Berto is trouwens de roepnaam van de chef.

Wat houdt deze aanbieding in?

Dankzij Feeling en Shedeals geniet jij nu van een degustatiemenu voor € 64 in plaats van € 90 per persoon bij Berto*. Menu exclusief dranken.

Reserveren doe je via www.berto-waregem.be met vermelding van Shedeals. Neem de voucher mee op de dag van je reservatie.

Product #: 64852 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €90 $90 Available from: Shedeals