Dineren in een sterrenzaak: gastronomisch menu voor 2 bij Herbert Robbrecht* Shedeals Dineren in een sterrenzaak: gastronomisch menu voor 2 bij Herbert Robbrecht*

Een avondlang met vrienden, of intiem met zijn tweetjes gastronomische hoogstandjes degusteren voor een prijsje om van te watertanden... Shedeals en Feeling selecteerden 7 sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening. Profiteer bijvoorbeeld van een uitgebreid menu voor 2 of 4 bij Herbert Robbrecht*!

Herbert Robbrecht* in Vrasene: Genieten op hoog niveau

Midden in het landelijke Waasland vind je het gerespecteerde, gastronomische restaurant Herbert Robbrecht. Door zijn jarenlange, doorgedreven zoektocht naar kwaliteit heeft chef Robbrecht een vast cliënteel weten op te bouwen. Hier kom je naartoe voor een paar uur genieten op hoog niveau.

De keuken werd volledig vernieuwd, zodat er met de modernste technieken kan worden gekookt. Alleen al het dagelijks versgebakken brood is een fantastische ervaring. Verder gebruikt de chef enkel dagverse producten, die hij verwerkt tot lichte gerechten met af en toe een zuiderse, mediterrane toets.

Het warme, eigentijds interieur is comfortabel en gezellig, met luxueuze zeteltjes en verzorgd tafellinnen. De bediening is hartelijk en professioneel, ze nemen echt hun tijd om je te adviseren en uitleg te geven over de gerechten. De wijnkelder is eveneens indrukwekkend en kan ook worden bezocht.

Wat houdt deze aanbieding in?

Dankzij Feeling en Shedeals geniet jij nu van een gastronomisch veelgangenmenu bij Herbert Robbrecht* in Vrasene. Voor 2 personen betaal je nu € 114 in plaats van € 160 en voor 4 personen betaal je € 228 in plaats van € 320. Prijs exclusief dranken.

Reserveren doe je via deze link met vermelding van Feeling Shedeals.

Product #: 64843 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €160 $160 Available from: Shedeals