Dineren in een sterrenrestaurant: avantgarde bij A Priori* Shedeals Dineren in een sterrenrestaurant: avantgarde bij A Priori*

Een avondlang met vrienden, of intiem met zijn tweetjes gastronomische hoogstandjes degusteren voor een prijsje om van te watertanden... Shedeals selecteerde 7 sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening. Wat denk je van avant-gardetechnieken in sterrenrestaurant A Priori?

A Priori: Avantgarde meets klassiek

Chef Kristof Coppens, die het vak o.a. leerde bij Apicius en ’t Laurierblad, heeft een heel eigen signatuur: met zijn avant-gardetechnieken – gecombineerd met een stevige, klassieke basis – weet hij een smakelijk, modern verhaal te brengen op het bord. Coppens heeft de extreme moleculaire keuken op een creatieve wijze mooi weten te incorporeren in zijn gerechten. Eén van zijn motto’s is: nooit stilstaan, altijd blijven verbeteren.

Het restaurant is strak en stijlvol ingericht, helemaal in dezelfde toon als de keuken van de chef. Daardoor raak je als vanzelf helemaal gefocust op de maaltijd, die zonder twijfel een onvergetelijke, gastronomische ervaring wordt. De geserveerde wijnen worden trouwens zelf geselecteerd en ingevoerd door de chef, je kunt ze eveneens aankopen via www.gastro-wines.be.

Voorbeeldmenu*

> Huisaperitief 'IKARO Raboso spumante rosso (Veneto/Italië)
> 2 x INTRO
> 3 x MARKT
> Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
> Nespresso
> Zoete afsluiter

*Menu inclusief huisaperitief, passende wijnen (of andere dranken), tafelwater en Nespresso.

Wat houdt deze aanbieding in?

Dankzij Shedeals geniet jij nu van een all-in marktmenu voor € 75 per persoon bij A Priori*. Menu inclusief huisaperitief, passende wijnen (of andere dranken), tafelwater en Nespresso.

Ga je met z'n twee of met vier? Dan koop je de voucher voor 4 personen. Voor een tafel van vb. 3 personen koop je een voucher voor 1 persoon en een voucher voor 2 personen.

Reserveren doe je via www.a-priori.be met vermelding van de Shedealsvoucher.

Product #: 64836 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €75 $75 Available from: Shedeals