Dineren in een sterrenrestaurant: unieke culinaire beleving bij Hertog Jan Shedeals Dineren in een sterrenrestaurant: unieke culinaire beleving bij Hertog Jan

Een avondlang met vrienden, of intiem met zijn tweetjes gastronomische hoogstandjes degusteren voor een prijsje om van te watertanden... Shedeals selecteerde 7 sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening. Laat je bijvoorbeeld onderdompelen in de wondere wereld van Hertog Jan***.

Hertog Jan*** in Zedelgem: emotionele zen-ervaring

Een van de mooiste restaurant van België ligt in Zedelgem. Hier hebben chef Gert De Mangeleer en zijn businesspartner/sommelier Joachim Boudens keihard voor gewerkt: een prachtig gerenoveerd pand met aan de achterkant één grote, glazen wand. Iedereen die binnen aan tafel zit heeft zo uitzicht op de majestueuze moestuin.

De chef haalt zijn inspiratie dagelijks uit het steeds veranderende aanbod van groenten, kruiden en bloemen. De gerechten zijn stuk voor stuk adembenemend mooi in hun bedrieglijke eenvoud. Van de outfits van het personeel, het meditatieve uitzicht, de hemelse smaken, het uniek ontworpen servies op tafel tot de interactie met de sommelier: hier komen tafelen is een zen-ervaring die niemand onberoerd laat. Je start je diner trouwens met een kleine wandeling door de tuin en je mag tijdens de maaltijd ook een bezoek brengen aan de keuken.

Elk menu omvat:

> Amuses

> 3 voorgerechten

> Hoofdgerecht

> Dessert

Wat houdt deze aanbieding in?

Dankzij Shedeals geniet jij nu van een veelgangenmenu voor € 109 in plaats van € 162,50 per persoon bij Hertog Jan***.

Je mag ook een vrije wandeling maken door de kweektuinen en tijdens het bezoek aan de keuken krijg je uitleg over het duurzaam ondernemerschap van Hertog Jan. Menu exclusief dranken.

Reserveren doe je via www.hertog-jan.com met de unieke code die je op je Shedealsvoucher vindt.

Product #: 64835 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €162.5 $162.5 Available from: Shedeals