Dineren in een sterrenrestaurant: veelgangenmenu bij Terborght* Shedeals Dineren in een sterrenrestaurant: veelgangenmenu bij Terborght*

Een avondlang met vrienden, of intiem met zijn tweetjes gastronomische hoogstandjes degusteren voor een prijsje om van te watertanden... Shedeals en Feeling selecteerden 7 sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening. Zo ga je bijvoorbeeld uitgebreid tafelen in een jong en eigentijds kader bij Terborght* in Huizingen.

Terborght*in Huizingen: Jong & eigentijds

Een avond bij restaurant Terborght in Huizingen is jezelf overgeven aan de kwaliteiten van de getalenteerde chef Lesley De Vlieger. Met zijn eigentijdse interpretatie van de Frans-Belgische keuken weet hij zelfs de meest kritische foodie voor zich te winnen. Van het aperitief tot de gulle mignardises achteraf, elk gerecht is een toonbeeld van zijn grote kennis en kunde in de keuken.

Het restaurant zelf is een mooie villa, die eigentijds en smaakvol is ingericht. Het pand werd gebouwd in 1617 en is in 2004 gerenoveerd door architectenbureau CUBE. Binnen worden ook kunstwerken van Mieke Tambuyzer tentoongesteld. Naast de deur ligt trouwens hun eigen bistro, Oud Dorp. Aan het fornuis staat chef Michaël De Roose, die ervaring opdeed bij Terborght zelf, maar ook bij driesterrenrestaurant De Karmeliet.

Voorbeeldmenu

Spoon: Radijs-Gin-platte kaas
~
Bladerdeeg-ansjovis-tomaat-pesto
~
*Tartelette: zalm-bieslook-mierikswortel
~
Tapasplank:
  - Krab-avocado-selder-Granny-groene kruiden-foccacia
  - kippenoester-witloof-duxelle-brioche
  - Aardappel-kwartelei-garnaal-gerookte paling
~
Sint jacobsoesters en rund
aardpeer-ganzenlever-zwarte truffel
~
Cannelloni van zalm en langoustine
Mossel-venkel-ratatouille-tomaat-bearnaise
~
Kabeljauw en Chorizo
Vin jaune-wortel-gember-ajuin
~
Speenvarken : Carré-wang
Kalfstong-bloemkool-lavas-kapper-fijne specerijen
~
Passievrucht-amandel-citroen
~
Banaan-pinda-Chocolade

Lesley

Wat houdt deze aanbieding in?

Dankzij Feeling en Shedeals geniet jij nu van een veelgangenmenu bij Terborght in Huizingen voor € 54,99 in plaats van € 100 per persoon. Menu exclusief dranken.

Reserveren doe je telefonisch via 02/380.10.10, of per mail via info@terborght.be met vermelding van Feeling Shedeals.

Product #: 64834 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €100 $100 Available from: Shedeals