Expo Picasso & Miro voor slechts € 6,5 Shedeals Expo Picasso & Miro voor slechts € 6,5

Ontdek topseries uit het grafische werk van Picasso tussen 1930 en 1970 op de Site Oud Sint-Jan te Brugge. Daar bovenop word je nog eens getrakteerd op ruim 100 werken van kunstenaar Juan Miró. Profiteer nu en bestel je ticket aan de helft van de prijs!

Xpo Center Bruges

De tentoonstellingen vinden plaats in een stukje Brugs patrimonium: het voormalige Sint-Janshospitaal beschikt over een divers aanbod aan grote historische zalen en meer intieme ruimtes waar de expo’s perfect tot hun recht komen. De hele site biedt alles om een uitstap naar het Xpo Center Bruges aangenaam te omkaderen, fijne restaurants en bistro’s, kunstgallerijen en een uniek zicht op de Brugse reitjes.

Kunstenaars uit de 20ste eeuw

De tentoonstelling wordt vervolgd door het grafische werk van de beroemde Spaanse surrealistische kunstenaar Joan Miró. Nadien krijg je een impressie van het werk van André Breton, René Magritte, Marc Chagall, Georges Braque en Henri Matisse. Je krijgt ook de kans om de eerste film die ooit over Picasso gemaakt werd, met je eigen ogen te zien. Deze film geeft je een uitgebreid beeld van Picasso als tekenaar, kuntschilder en beeldhouwer.

Expo Picasso 

Aan het einde van het parcours kan je 100 originele werken van Pablo Picasso bewonderen. Naast uitzonderlijk zeldzame illustraties kan je ook vele keramieken en tekeningen van Picasso en zijn entourage ontdekken. Last but not least, krijg je ook het werk van de beroemde levensgezellen van Picasso: Dora Maar en Françoise Gillot, te zien.

Wat houdt deze aanbieding in?

Koop je toegangsticket voor Xpo Center Bruges voor slechts € 6,50 i.p.v. € 13!

Hiermee kan je alle permanente (Picasso en Miró) en tijdelijke exposities gaan bekijken.

Product #: 62287 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €13 $13 Available from: Shedeals