Corina Bomann boekenpakket 3 Leeuwenhof bestsellers

Ontdek de 3 ‘Leeuwenhof’-bestsellers van Corina Bomann
  • 3 bestsellers van Corina Bomann
  • 'De vrouwen van Leeuwenhof'
  • De nieuwe Lucinda Riley
  • Agneta’s erfenis, Mathilda’s geheim en Solveigs belofte
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 24,95 € Normale prijs 56,97 €
56%
Swipen voor 4 additionele foto's

Corina Bomann wordt terecht bestempeld als de nieuwe Lucinda Riley. Deze drie ‘Leeuwenhof’-bestsellers prijkten niet alleen wekenlang aan de top van de bestsellerlijsten maar ze werden ook nog vertaald in 20 talen.

De drie verhalen spelen zich af op het landgoed de Leeuwenhof in Zweden en overspannen de hele 20ste eeuw vanaf 1913. Alles komt aan bod: oorlog, familiekwesties, liefde, dood… Reis mee naar de Zweedse aristocratische middens van de vorige eeuw. De ideale haardvuurlectuur voor koude winteravonden.

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je de 3 Leeuwenhof-bestsellers voor maar € 24,95 in plaats van € 56,97.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Agneta’s erfenis

1913. Agneta maakt zich los van haar familie en trekt naar de kunstacademie van Stockholm. Maar dan sterft haar vader... Keert ze terug naar de pracht en praal waar ze van weggelopen was, of kiest ze voor de liefde die ze in Stockholm gevonden heeft? ‘Agneta’s erfenis’ is veel meer dan een liefdesverhaal: ook familiekwesties, rouw, de oorlogsdreiging…komen aan bod, in het prachtige decor van landgoed de Leeuwenhof.

Mathilda’s geheim

1931. Als de 16-jarige Mathilda haar moeder verliest, neemt haar voogd Agneta haar mee naar de Leeuwenhof. Het is wat veel voor Mathilda: niet alleen moet ze de dood van haar moeder verwerken, ze moet ook wennen aan haar imposante nieuwe thuis en zijn bewoners. Ze telt af naar de dag waarop ze kan trouwen met haar vriend. Maar het leven loopt niet altijd zoals gepland… Ook deze tweede turf zit vol geheimen, deze keer in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog.

Solveigs belofte

In het laatste deel van deze grootse trilogie maken we kennis met Solveig, de dochter van Mathilda, die ondanks een persoonlijke tragedie vol plannen zit om de Leeuwenhof in zijn oude glorie te herstellen. Er duiken oude bekenden op en je krijgt een beeld van hoe de toekomst er voor de vrouwen zal uitzien. En natuurlijk speelt ook hier de liefde een grote rol en krijg je een mooi tijdsbeeld, in dit deel van de jaren 70...Een heerlijke afsluiter!

  • Niet cumuleerbaar met andere acties.
  • Je mag meerdere stuks aankopen.
  • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
  • Prijs exclusief verzendkosten per product/optie. Deze worden aangerekend bij bestelling van de deal.
  • Het product wordt automatisch opgestuurd binnen de 3 werkdagen naar het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals.
  • De klant is verantwoordelijk voor de volledigheid en correctheid van de adresgegevens. Indien de klant bij afwezigheid het product niet afhaalt in het postkantoor binnen de vermelde termijn, staat hij/zij zelf in voor de kosten van een tweede verzending.
Roularta Media Group
Roularta Media Group info@abonnements.be www.abonnements.be

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.