3 winterse peuterboeken van Clavis

Uren winterpret samen met je peuter dankzij dit pakketje met winterverhaaltjes
Exclusief
 • Clavis boekenpakket
 • Voor peuters en kleuters vanaf 30 maanden
 • Thema: winter
 • Warme, leerrijke verhalen over een koude winterdag
 • Bij je thuis bezorgd
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 24,99 € Normale prijs 45,85 €
45%
Swipen voor 3 additionele foto's

Het is bijna winter en de tuin ziet er dan uit als een prachtig, wit tapijt! Een fijne tijd om samen met je peuter gekke sneeuwmannen te maken, uren te stoeien tijdens een sneeuwballengevecht en daarna heerlijk op te warmen binnen met een warme chocomelk en een mooi verhaaltje. Dit pakket van Clavis bestaat uit 3 winterboekjes met prachtige tekeningen en leuke verhaaltjes. Voor maar € 24,99 is dit winterse pakket van jou!

Shedealsaanbieding

Bestel een boekenpakket van Clavis met 3 winterboeken ( “Anna en de winter”, “Heksje Mimi tovert sneeuw” en “Eekhoorn in de winter”) voor maar € 24,99 in plaats van € 45,85.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de winterboeken

Eekhoorn in de winter : Het is winter! In het bos ligt een dik pak sneeuw. Veel dieren gaan lekker slapen in hun warme huisjes. Eekhoorn is ook een beetje moe, maar voordat hij gaat slapen moet hij nog iets belangrijks doen ... Welterusten zeggen tegen al zijn dierenvriendjes! In welke nestjes slapen de dieren? En vind jij op elke bladzijde het sneeuwklokje?

Een speels kijk- en zoekboek over begrippen van plaats en natuur in de winter. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de taalontwikkeling van het kind als thema.

Anna en de winter : Het is winter! De bomen zijn kaal. Weg zijn de blaadjes. De grond is bevroren en de vogeltjes vinden geen eten meer. Anna doet haar muts, sjaal en warme jas aan en gaat naar buiten. Samen met papa legt ze zaadjes voor de vogels in het vogelhuisje. Opeens ziet Anna een witte vlok op haar winterjasje. Hé, wat is dat?

Een warm en leerrijk verhaal over een koude winterdag. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Heksje Mimi tovert sneeuw : Het is een natte en koude winter. Heksje Mimi springt boos met haar laarsjes in de plassen. Ze heeft er genoeg van. Ze wil geen regen, ze wil sneeuw! Mimi pakt haar toverstokje en probeert een echt sneeuwtapijt te toveren. Dat is best moeilijk. Gelukkig is Roosje er om haar te helpen. De twee heksjes dollen al snel samen in de sneeuw. Ze maken een sneeuwman en glijden op een slee van de berg. Maar dan krijgen de heksjes ruzie. Gelukkig leggen ze het met een sneeuwballengevecht meteen weer bij.

Een grappig winterverhaal over samen spelen in de sneeuw, ruzie maken en het weer goedmaken. Voor heksenvriendjes vanaf 3 jaar.

 • Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • Je mag meerdere stuks aankopen.
 • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
 • Levering enkel mogelijk in België.
 • Prijs exclusief verzendkosten per product/optie. Deze worden aangerekend bij bestelling van de deal.
 • Het product wordt automatisch opgestuurd vanaf 18/11/2021 naar het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals.
 • Retourvoorwaarden vind je onder de algemene voorwaarden op Shedeals.be.
 • De klant is verantwoordelijk voor de volledigheid en correctheid van de adresgegevens. Indien de klant bij afwezigheid het product niet afhaalt in het postkantoor binnen de vermelde termijn, staat hij/zij zelf in voor de kosten van een tweede verzending.
Clavis Uitgeverij

Website : clavisbooks.com 

 

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.