3 verhalenbundels van Clavis voor kids vanaf 5 jaar

De mooiste (voorlees)verhaaltjes op een rijtje voor maar € 17
 • 3 verhalenbundels
 • Clavis Uitgeverij
 • Thema : spelen, lezen, familie, piraten
 • Voor kinderen vanaf 5 jaar
 • Bij je thuis bezorgd
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 17,00 € Normale prijs 35,90 €
53%
Swipen voor 3 additionele foto's

Geef maar toe, samen verhaaltjes voorlezen is één van de mooiste momenten met je kleine spruit. En dankzij dit boekenpakket hebben jullie een heleboel verhaaltjes die jullie samen, één voor één, kunnen ontdekken. En dit voor maar € 17!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je een Clavis boekenpakket met 3 verhalenbundels voor maar € 17 in plaats van € 35,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Dit boekenpakket bestaat uit :

 • Pleuntje van Isabelle de Ridder
 • Hiep hiep hoerastaart van Margreet Schouwenaar
 • Kwakbollen en kuitenbijters van Rien Broere

Meer informatie

Kwakbollen en kuitenbijters : Op het kleine eiland Ukval wonen twee piratenbendes. Die van Ake en die van Bulle. De hele tijd maken ze elkaar het leven zuur. Ake is een stoere piraat. Hij is voor niemand bang. Nou… voor één iemand wel een beetje. Zijn vrouw Ilsebil. Ilsebil is groot en sterk. Ze houdt wel van een potje knokken. En van koken. Ukvalse grummelsoep en brokkelpap. Jammer genoeg kan ze er helemaal niks van. Maar niemand durft daar iets over te zeggen. Stel je voor dat ze boos wordt! Dan legt ze je in een knoop en gaat bovenop je zitten.

Ake en Ilsebil hebben een dochter. Ose heet ze. Ze vindt dat piratengedoe maar flauwekul. Ze verveelt zich. Maar dan spoelt er een jongen op Ukval aan. Knorre is zijn naam. Nu heeft Ose een vriendje. Samen beleven ze allerlei grappige piratenavonturen.

Hiep hiep hoerastaart : Cato is al groot. Bijna zes. En ze weet precies wat ze wil. Ze laat mama's jurken taartjes eten in de zandbak, voedert de hongerige brievenbussen in haar straat, wordt een zebra met de nagellak van mama en trekt haar feestjurk aan terwijl dat nog niet mag. Cato krijgt een cavia en bijna ook een broer. Ze maakt cakejes die niet helemaal lukken en gaat als prinses winkelen. En heel soms is Cato een beetje bang, voor het donker of voor het brommonster achter de strijkplank. Cato is een ondernemend, lief en ondeugend meisje dat in al het gewone iets bijzonders ziet.

Een bundel met achttien vrolijke voorleesverhaaltjes waarin een kleutermeisje raak wordt neergezet. Ga samen met de kleine grote Cato op avontuur! Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Pleuntje : Pleuntje en Joep hebben hun eigen taal: ze zeggen alles dubbel dubbel. Maar als buurvrouw Nel op de thee komt, mag het niet meer meer. Want dan snapt de buurvrouw er niets van. Maar wat zegt buurvrouw Nel als ze wat lekkers uit haar tas haalt? 'Let op, let op! Voor mama heb ik een heerlijke bonbon en voor jullie een zakje tumtum.'

Een heerlijk voorleesboek, boordevol herkenbare verhalen met humor én verrassingen. Voor iedereen vanaf 5 jaar.

 • Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • Je mag meerdere stuks aankopen.
 • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
 • Prijs exclusief verzendkosten per product/optie. Deze worden aangerekend bij bestelling van de deal.
 • Het product wordt automatisch opgestuurd binnen de  5 à 10 werkdagen naar het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals.
 • De klant is verantwoordelijk voor de volledigheid en correctheid van de adresgegevens. Indien de klant bij afwezigheid het product niet afhaalt in het postkantoor binnen de vermelde termijn, staat hij/zij zelf in voor de kosten van een tweede verzending.

 

Clavis Uitgeverij

Website : clavisbooks.com 

 

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.