2 vrolijke Clavis boekjes voor peuters + Karel knuffelpop

Speel de favoriete verhaaltjes van Karel na samen met de knuffelpop!
 • 2 prentenboeken + 1 knuffelpop
 • Clavis Uitgeverij
 • Thema : Boerderij, vakantie, spelen
 • Voor peuters vanaf 24 maand
 • Bij je thuis bezorgd
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 19,00 € Normale prijs 41,85 €
55%
Swipen voor 3 additionele foto's

Is je peuter fan van Karel en Kaatje? Want dankzij dit leuke boekenpakketje krijg je 2 prentenboeken én een echte Karel knuffelpop toegestuurd. En dit voor de kleine prijs van € 19!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je 2 Clavis peuterboeken + 1 Karel knuffelpop voor maar € 19 in plaats van € 41,85.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie over de boekjes

Karel op de boerderij : Vandaag is Karel op de boerderij van oom Daan en tante Klaar. Samen met Olivia gaat hij naar de dieren kijken en helpt hij waar hij kan. Daarna mogen ze samen op de tractor. Spannend!

Een vrolijk verhaal waarin Karel ontdekt wat er allemaal gebeurt op de boerderij. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Karel knuffelpop : “Hallo, ik ben Karel!  Ik kom nu ook echt tot leven, als een heuse pop. Zo kunnen jij en ik nog betere vriendjes worden. Je mag mij overal mee naartoe nemen, je mag mij knuffelen, je mag mij al je geheimpjes vertellen en je mag mij (samen met papa en mama) een boekje voorlezen. Eigenlijk alles wat vriendjes nu eenmaal doen. Ik ga ook graag naar school. Samen met de meester of de juf maak ik de voorleesmomenten dan nog leuker. Want eigenlijk ben ik een vriendje van de hele klas.”

Kaatje in het vliegtuig : Kaatje gaat met het vliegtuig op vakantie! In de luchthaven is het erg druk. Opstijgen is spannend, maar boven in de lucht is het uitzicht prachtig! En al snel landt het vliegtuig in het zonnige vakantieland.

Een vakantieverhaal waarin Kaatje met mama en papa het vliegtuig neemt. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

 • Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • Je mag meerdere stuks aankopen.
 • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
 • Prijs exclusief verzendkosten per product/optie. Deze worden aangerekend bij bestelling van de deal.
 • Het product wordt automatisch opgestuurd binnen de 7 à 10 werkdagen naar het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals.
 • De klant is verantwoordelijk voor de volledigheid en correctheid van de adresgegevens. Indien de klant bij afwezigheid het product niet afhaalt in het postkantoor binnen de vermelde termijn, staat hij/zij zelf in voor de kosten van een tweede verzending.
Clavis Uitgeverij

Website : clavisbooks.com 

 

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.