2 Clavis kunstboekjes

Kunst op kindermaat dankzij deze 2 creatieve boekjes van Clavis
  • Set van 2 kunstboekjes
  • Clavis Uitgeverij
  • Voor kinderen vanaf 6 jaar
  • Bij je thuis bezorgd
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 9,90 € Normale prijs 22,90 €
57%
Swipen voor 2 additionele foto's

Handen uit de mouwen, het is tijd om creatief aan de slag te gaan! Dankzij deze set van Clavis boekjes maken jullie samen jullie eigen kunstwerkjes met eten, of in de stijl van beroemde kunstenaars. Heel fijn om samen deze quality time te spenderen en voor maar € 9,90!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je de set van 2 Clavis boekjes voor maar € 9,90 in plaats van € 22,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

Tijd voor kunst : Kunst maken. Zo moeilijk is het niet. Dankzij dit boek heb je samen met je kind in een mum van tijd een kunstwerk gemaakt in de stijl van beroemde en minder beroemde kunstenaars zoals Rembrandt, Van Gogh, Picasso, Herman Brood, Peter Struycken, Gaudí en Andy Warhol. Bovendien kom je ook meer te weten over het leven en werk van deze kunstenaars!

Een inspirerend boek voor opa's, oma's, oppassen, papa's en mama's die graag de tijd nemen om samen iets te creëren. Zo verandert de tijd samen met je kind in 'kwali-tijd'. En natuurlijk is dit boek ook fantastisch voor jonge kunstenaars, vanaf 6 jaar.

Kunst op je bord : Je ouders hadden het fout, je mag wel spelen met je eten! Met enkele eenvoudige ingrepen tover je het gewoonste ontbijt om in een kunstwerk op je bord. Wat denk je van poolbeerhavermout, zeemeerminpannenkoeken of een Picasso op je bord? Of misschien verkies je de Big Ben of de Taj Mahal? Dit boek zit boordevol ideeën voor een gezond én verrassend ontbijt en hapjes voor jong en oud.

Het boek bevat recepten en tips om zelf kunst op je bord te toveren, met fruit, brood en yoghurt. Met eenvoudig materiaal en beschikbare ingrediënten maak je in enkele minuten een prachtig bord.

  • Niet cumuleerbaar met andere acties.
  • Je mag meerdere stuks aankopen.
  • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
  • Prijs exclusief verzendkosten per product/optie. Deze worden aangerekend bij bestelling van de deal.
  • Het product wordt automatisch opgestuurd binnen de 5 werkdagen naar het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals.
  • De klant is verantwoordelijk voor de volledigheid en correctheid van de adresgegevens. Indien de klant bij afwezigheid het product niet afhaalt in het postkantoor binnen de vermelde termijn, staat hij/zij zelf in voor de kosten van een tweede verzending.
Clavis Uitgeverij

Website : clavisbooks.com 

 

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.