Clavis pakketje over gevoelens : 1 boekje + kwartetspel

Wat voel jij? Leer je kind alles over emoties met dit boekje en kwartetspel vanaf 3 jaar
 • 1 boekje + kwartetspel
 • Voor kinderen vanaf 3 jaar
 • Thema : Gevoelens
 • Door Pauline Oud
 • Bij je thuis bezorgd
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 12,95 € Normale prijs 30,90 €
58%
Swipen voor 2 additionele foto's

Wat voel jij? Voelt een ander dat ook? En welke woorden zijn er voor wat je allemaal kunt voelen? Het is fijn als je een ander kunt helpen en als je kunt vertellen waarom je bang, boos of blij bent! Dankzij dit boekje en het kwartetspel van Pauline Oud bespreek je samen met je kind gevoelens van top tot teen, voor maar € 12,95!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je dit Clavis boekenpakket voor maar € 12,95 in plaats van € 30,90.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Meer informatie

Gevoelens kwartet : Dit speldoosje bevat 32 kwartetkaarten en 8 praatkaarten. Het spel is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar en sluit aan bij de boekenreeks Kriebels in je buik van Pauline Oud. Spelenderwijs verwerven kinderen inzicht in hun eigen gevoelens én die van een ander. Daarnaast leren ze dankzij de praatkaarten om hun ervaringen te verwoorden en naar elkaar te luisteren.

Spelletjes als kwartet stimuleren niet alleen het sociaal gedrag van kinderen, maar laten hen ook kennismaken met allerlei nieuwe woorden en begrippen. Kinderen oefenen bovendien hun gespreksvaardigheden en leren zich daardoor steeds beter uit te drukken. Ook het voorbereidend rekenen komt aan bod: tellen, sorteren en series maken.

Wat voel jij? Wat voel jij? Voelt een ander dat ook? En welke woorden zijn er voor wat je allemaal kunt voelen? Het is fijn als je een ander kunt helpen en als je kunt vertellen waarom je bang, boos of blij bent!

Begrip van eigen emoties en die van anderen is van groot belang voor een gezonde seksuele ontwikkeling. In dit boek maken kinderen op een heldere en interactieve manier kennis met emoties. Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ook kinderen hebben vaak kriebels in hun buik. Als ze hun eigen lichaam leren kennen, als ze voor het eerst verliefd worden, of als ze intimiteit en seksualiteit ontdekken. Dat is heel natuurlijk. Kriebels in je buik maakt al deze stappen bespreekbaar, met op maat gemaakte boeken voor verschillende leeftijden. Kinderen groeien op, en Kriebels in je buik groeit met hen mee. Wat een fijn gevoel.

 • Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • Je mag meerdere stuks aankopen.
 • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
 • Prijs exclusief verzendkosten per product/optie. Deze worden aangerekend bij bestelling van de deal.
 • Het product wordt automatisch opgestuurd binnen de 5 à 10 werkdagen naar het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals.
 • De klant is verantwoordelijk voor de volledigheid en correctheid van de adresgegevens. Indien de klant bij afwezigheid het product niet afhaalt in het postkantoor binnen de vermelde termijn, staat hij/zij zelf in voor de kosten van een tweede verzending.
Clavis Uitgeverij

Website : clavisbooks.com 

 

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.