Boekenpakket met 3 leerrijke Clavis boekjes

Verrijk de wereld van je kind met deze 3 leerrijke en boeiende Clavis boeken
 • 3 leerrijke boeken vol prachtige foto’s en leuke feitjes
 • Clavis Uitgeverij
 • Thema’s : dino’s, de maan en wereldoriëntatie
 • Voor wereldreizigers vanaf 5 jaar
 • Bij je thuis bezorgd
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Originele prijs 24,95 € Normale prijs 59,85 €
58%
Swipen voor 3 additionele foto's

Nieuwe dingen leren op kindermaat? Het kan met dit toffe boekenpakket, vol met prachtige foto’s en leuke feitjes! Je kind reist de wereld rond, maakt kennis met dino’s en vliegt even naar de maan … en dit voor maar € 24,95!

Shedealsaanbieding

Dankzij Shedeals bestel je dit Clavis boekenpakket voor maar € 24,95 in plaats van € 59,85.

Bij je thuis bezorgd. Verzendkosten niet inbegrepen.

Dit boekenpakket bevat:

 • Reis rond de wereld van Mack van Gageldonk
 • Reis naar de maan van Mack van Gageldonk
 • Dino’s van Mack van Gageldonk

Meer informatie

Dino's : Reis mee naar de wereld van de dinosaurussen. Miljoenen en miljoenen jaren geleden, toen deze enorme dieren rondliepen, zag de aarde er héél anders uit dan nu. Een leerzame safari langs de reuzen van toen.

Het tweede boek in de Wow-reeks. Mack van Gageldonk neemt je mee naar de wereld van de dino’s. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Reis rond de wereld : In dit boek maak je een ontdekkingsreis langs alle werelddelen. En onze aarde heeft heel veel prachtige plekjes! Je gaat op zoek naar de oudste gebouwen, de leukste feesten en de mooiste natuur. Onderweg kom je oog in oog te staan met geheimzinnige beelden, zeldzame dieren en resten van eeuwenoude tempels. Elk werelddeel is weer anders en kent plekjes die zo bijzonder zijn dat je er helemaal stil van wordt. Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur?

 Een leerrijk boek vol prachtige foto’s en leuke feitjes, waarin je de allermooiste plekjes op onze aarde ontdekt. Voor wereldreizigers vanaf 5 jaar.

Daar is deze serie voor bedoeld – voor dieren, planten en verschijnselen die zo bijzonder zijn, dat je er helemaal stil van wordt en nog maar één woord kunt zeggen: WOW!

Reis naar de maan : ‘Een kleine stap voor een mens, een grote sprong voor de mensheid.’ Dat zei astronaut Neil Armstrong toen hij als eerste mens op de maan stapte. Maar wat ging er vooraf aan die spannende reis naar de maan? Hoe hebben de astronauten zich voorbereid? En wat deden ze nadat ze op de maan waren geland? Hoe ziet de maan er van zo dichtbij uit? Reis mee naar de maan en ontdek alles over maankraters, de Apollo 11-missie en de manen rond andere planeten. Tien, negen, acht …

Een leerrijk boek over een bijzonder moment in de geschiedenis en over de mysterieuze maan. Voor astronauten vanaf 5 jaar.

Daar is deze serie voor bedoeld – voor dieren, planten en verschijnselen die zo bijzonder zijn, dat je er helemaal stil van wordt en nog maar één woord kunt zeggen: WOW!

 • Niet cumuleerbaar met andere acties.
 • Je mag meerdere stuks aankopen.
 • Te koop tot einde voorraad. Op = op.
 • Prijs exclusief verzendkosten per product/optie. Deze worden aangerekend bij bestelling van de deal.
 • Het product wordt automatisch opgestuurd binnen de  5 à 10 werkdagen naar het adres dat je opgaf bij registratie op Shedeals.
 • De klant is verantwoordelijk voor de volledigheid en correctheid van de adresgegevens. Indien de klant bij afwezigheid het product niet afhaalt in het postkantoor binnen de vermelde termijn, staat hij/zij zelf in voor de kosten van een tweede verzending.
Clavis Uitgeverij

Website : clavisbooks.com 

 

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.