20% korting op jouw boodschappen aan huis bezorgd dankzij Rayon

Laat je boodschappen aan huis bezorgen dankzij deze 100% Belgische supermarkt
Exclusief
  • 20% korting op je boodschappen
  • 100% Belgische online supermarkt met veel producten van dichtbij
  • Bezorging overal in België
  • Rechtstreeks van de leverancier, dus veel verser
  • Besteld voor 18 uur? Morgen bezorgd voor maar 4,95 euro
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec

Uitverkocht

Je komt terecht op de webshop van Rayon.

-20%
Swipen voor 2 additionele foto's

Maak kennis met Rayon, een 100% Belgische online supermarkt die je boodschappen aan huis bezorgt.  Rayon is de supermarkt voor mensen die graag goed eten en bewust kiezen voor meer gemak en service.

Bij Rayon vind je een breed aanbod aan uitstekende voedingsproducten. Ze geven voorrang aan producten van dichtbij en inspireren jou graag met een mix van bekende merken en kleine maar fijne brands. Hun aanbod aan voedingsproducten vullen ze aan met alles wat je thuis verder nodig hebt.

Wat jij bestelt, bestellen zij bij hun leveranciers. Die beleveren hen elke dag vroeg op de ochtend. Door zonder voorraad te werken, komen de producten verser bij jou toe en kan je ze langer bewaren. En geen stock, dat betekent natuurlijk ook dat Rayon nauwelijks voedsel verspilt.

Op de webshop vind je ook heel wat originele recepten, samengesteld door hun eigen chefs. 

Bestel je vandaag voor 18 uur? Dan bezorgen ze jouw boodschappen morgen - of op een ander tijdstip dat jou het best past. Daarvoor doen ze beroep op hun eigen bezorgers. Zo weten ze helemaal zeker dat jouw boodschappen met zorg tot aan jouw deur worden geleverd. Geniet nu van 20% korting op je boodschappen dankzij Shedeals!

 

Hoe ga je te werk?

Wanneer je op ‘Bestel je boodschappen’ klikt, kom je terecht op de website van Rayon. Kies je boodschappen uit en geef bij het afrekenen de kortingscode ‘rayonshedeals’ in. En zo geniet je van 20% korting op je boodschappen vanaf een bestelwaarde van € 60!

Hoe ga je te werk?

Wanneer je op ‘Bestel je boodschappen’ klikt, kom je terecht op de website van Rayon. Kies je boodschappen uit en geef bij het afrekenen de kortingscode ‘rayonshedeals’ in. En zo geniet je van 20% korting op je boodschappen bij een minimum bestelwaarde van € 60!

  • Niet cumuleerbaar met andere acties.
  • Deze actie is enkel geldig voor nieuwe klanten.
  • Je krijgt 20% korting op je boodschappen bij een minimum bestelwaarde van € 60.
Rayon

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.