2 dagen Movie Park Germany incl. hotel en ontbijt

Ontdek dit leuke pretpark met meer dan 40 spectaculaire attracties in maar liefst vijf themagebieden
  • 2 dagen entree voor Movie Park Germany
  • 1 of 2 overnachtingen incl. ontbijt
  • Movie Park Germany: het Hollywood van Duitsland
  • Keuze uit verschillende hotels en slaapgelegenheden, vlak bij Movie Park
Deal is verlopen
00
dagen
00
uren
00
min
00
sec
Vanaf 79 €

Je komt terecht op de website van Traveldeal. 

promo
Swipen voor 13 additionele foto's

Net over de Duitse grens in Bottrop vind je Movie Park Germany, het grootste film- en entertainment park van Europa. Het telt meer dan 40 adembenemende attracties, waaronder razendsnelle achtbanen en sensationele shows. Overnachten doe je in van de hotels in de omgeving van Movie Park. Entree, overnachting en ontbijt vanaf € 79 p.p.

Hoe ga je te werk?

Deze reizen worden aangeboden door Traveldeal in samenwerking met Shedeals. Wanneer je op ‘Boek je vakantie’ klikt, kom je terecht op de website van Traveldeal. Daar vind je meer info terug over de actie en kan je je vakantie ook boeken.

Waarom je deze deal moet boeken:

  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 dagen entree voor Movie Park Germany t.w.v. € 113,80 p.p. (aan de kassa)
  • Hotel gelegen op 50 minuten rijden van Movie Park Germany
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel

Parkinformatie

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop! Je kunt in zeven themagebieden meer dan 40 adembenemende attracties, razendsnelle achtbanen en sensationele shows beleven en je door beroemde film- en tv-helden laten meevoeren naar de wereld van de film.

Nog meer Hollywood in Germany met de nieuwe, spectaculaire Multi Dimension Coaster “Movie Park Studio Tour”. De nieuwe familieachtbaan, geïnspireerd op de glorieuze filmstudio's in Californië, neemt je mee op een tot 60 km/u spannende Hollywood studiotour met verschillende sets en scènes. Geluid en speciale effecten, twee versnellingen vooruit en achteruit, en een 360 graden draaiend platform zorgen voor een immersieve ervaring met multimedia-elementen. Welkom in de Movie Park Studios! Hier worden bezoekers zelf de ster voor een dag.

Je kunt samen met de kinderen veel plezier beleven in het PAW Patrol themagebied "Adventure Bay". Hier kunnen jonge en oude fans van de populaire tv-serie de wereld van hun hondenhelden van dichtbij meebeleven. Drie getrouw ontworpen familieattracties waaronder de nieuwste attractie "Skye's High Flyer" en de bekende PAW Patrol commandotoren brengen de kinderserie tot leven in het grootste Nickland van Europa.

Ontmoet je favoriete tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in levenden lijve. Beleef samen met de Teenage Mutant Ninja Turtles spannende avonturen in hun verkeersschool ‘License to drive’.

Movie Park Germany is het enige pretpark ter wereld dat een spectaculaire achtbaan aanbiedt met de officiële Star Trek™ licentie. De intergalactische Triple Launch Coaster "Star Trek™: Operation Enterprise" lanceert je met warpsnelheid in nieuwe sferen. Talloze inversies, spectaculaire baanelementen en de 40 meter hoge twisted halfpipe, uniek in Europa, laten hen deel worden van de missie om de U.S.S. Enterprise te redden.

Hoe ga je te werk?

Deze reizen worden aangeboden door Traveldeal in samenwerking met Shedeals. Wanneer je op ‘Boek je vakantie’ klikt, kom je terecht op de website van Traveldeal. Daar vind je meer info terug over de actie en kan je je vakantie ook boeken.

  • Deze reizen worden aangeboden door Traveldeal in samenwerking met Shedeals.
Traveldeal

Uw sessie is verlopen. Log opnieuw in.