Groene vingers

Ontdek de makkelijkste (én mooiste) planten om voor te zorgen, de meest stijlvolle stuks voor je interieur of onze tuinartikelen aan de beste prijs!

Kids

Hier zijn de beste deals voor kinderen: bordspellen, boeleke, kleurenboeken, binnen- of buitenactiviteiten! Profiteer van de beste kortingen voor je kleine boeleke!

Fit & Gezond

Profiteer van de beste kortingen op vrijetijdsactiviteiten, fitness, sport-workshops, -salons en -abonnementen. Koop uw sportuitrusting, uw fitnessprogramma en vele andere voordelige aanbiedingen!

Pasen toppers

Ontdek de grappigste activiteiten tijdens de paasvakantie! Speelgoeden, giga korting, geschenken: alles is aanwezig om fijne paasvakantie te leven!

Beauty & Wellness

Verwen jezelf met een wellness arrangement, toegangstickets voor de thermen, een heerlijk weekend ontspanning, een deugddoende massage, of doe een koopje tussen onze verzorgingsproducten, beauty en make-up deals.

Tickets

Trek eropuit met korting tot wel 70%! Tickets voor dierentuinen, attractieparken, musea, tentoonstellingen, concerten, musicals en nog veel meer.