Ben je verzot op Libelle? Shedeals biedt nu speciaal voor de Libelle lezeres interessante kortingen aan! Een mix van beauty deals, goed in je vel-producten, kids spullen en nog veel meer!

Food

€100 korting op de Greenpan Grill !

BuyBay-greenpan-grill04
Korting 50%
Prijs € 199,99 € 99,95

Steaks, hamburgers, panini’s, gegrilde groentjes… Wat je ook wil grillen, deze Grill van Greenpan kan het! Makkelijk, gezond en snel grillen en bovendien nog eens gemakkelijk schoon te maken ook. Wij zijn alvast fan van deze Grill van Greenpan! ;-)

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Food

Lekker kokerellen met deze koekenpan van Brabantia

Alveru-Brabantia-koekenpan02
Korting 69%
Prijs vanaf € 79,95 € 24,95

Dankzij deze pannenset van Brabantia heb je steeds de juiste pan bij de hand. Al je bereidingen worden mooi egaal gebakken zonder aan te koeken. Bovendien is de pan geschikt voor elk vuur, ook op inductie.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Kids & Family

Met korting naar SEA LIFE Blankenberge

Sealife-Shedeals-2
Korting 42%
Prijs € 18,00 € 10,40

Binnnekort een uitje naar zee gepland? Dan kan een bezoek aan SEA LIFE niet ontbreken. Ontdek samen met het hele gezin de wondere onderwaterwereld van haaien, pinguïns en andere prachtige dieren in dit fantastische park in Blankenberge. Shedeals trakteert je nu op 40% korting bij aankoop van je tickets.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Kids & Family

Ontdek de geheimen van de zee in Seafront

uitverkocht

seafront-zeebrugge
Korting 48%
Prijs € 12,50 € 6,50

Seafront: dé plaats bij uitstek voor liefhebbers van de Noordzee. Alleen al door zijn uitzonderlijke ligging de moeite waard: de voormalige minque van Zeebrugge. Een rijke collectie miniatuurschepen, neem een kijkje achter de schermen van een scheepswerf of bezoek de knalrode vuurtoren-op-zee. Niet te vergeten: de plezante of soms zelfs ontroerende verhalen van personen van de visserij in de nieuwe expo ‘Fishstories’.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Kids & Family

Waterpret bij Océade + relaxen in het vernieuwde Saunaland

Oceade-6
Korting 45%
Prijs vanaf € 18,95 € 10,50

De Orkaan, de Barracuda, de Kanonbal, ... De kids kunnen zich helemaal laten gaan in de avontuurlijke waterattracties van Océade en voor de mama’s is er het volledig vernieuwde Saunaland. Bovendien geniet je nu van een fikse korting via Shedeals. Van een win-winsituatie gesproken!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?    Info    Deze melding verbergen