Ben je verzot op Libelle? Shedeals biedt nu speciaal voor de Libelle lezeres interessante kortingen aan! Een mix van beauty deals, goed in je vel-producten, kids spullen en nog veel meer!

Reizen

Korte uitstapjes zitten in de lift! Met de handige Duocheque trekken jullie er op uit voor een weekendje zorgeloos genieten met 2 voor de prijs van 1. Profiteer zo van een heerlijk driedaags arrangement met ontbijt en driegangendiner in dit prachtige sprookjeskasteel in Luxemburg!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Kids & Family

3 Anna-boekjes nu met 54% korting

Clavis-Anna-herfst01
Korting 54%
Prijs € 38,85 € 17,90

De herkenbare boekjes over Anna spreken zowel peuters als hun ouders en grootouders aan. Dankzij Shedeals kan je nu 3 verhalen: Anna en de herfst, Anna eet graag fruit en Anna in de dierentuin in huis halen met een korting van maar liefst 54%!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Kids & Family

Naar SEA LIFE Blankenberge voor maar €10,40 !

Sealife-Shedeals-3
Korting 42%
Prijs € 18,00 € 10,40

Binnnekort een uitje naar zee gepland? Dan kan een bezoek aan SEA LIFE niet ontbreken. Ontdek samen met het hele gezin de wondere onderwaterwereld van haaien, pinguïns en andere prachtige dieren in dit fantastische park in Blankenberge. Shedeals trakteert je nu op 40% korting bij aankoop van je tickets.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Kids & Family

€ 5 korting op toegangsticket Plopsaqua De Panne

Plopsaqua11
Korting 25%
Prijs € 19,95 € 14,95

Nog geen concrete plannen voor de herfstvakantie? Dan is een uitstap naar Plopsaqua De Panne precies wat je zoekt. Je kids kunnen zich samen met Wickie de Viking helemaal uitleven op één van de vele waterattracties. Uren waterpret en zwemplezier verzekerd! 

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Reizen

Op zoek naar een leuke bestemming voor een citytrip? Wij hebben alvast een idee: wat denk je van Zuid-Europa? Samen met Opportunity Travel selecteerden wij 3 zalige bestemmingen voor maar € 499. Kies snel uit Barcelona, Lissabon en Rome!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?    Info    Deze melding verbergen