Hou je van mode, luxe, lekker eten en de nieuwste trends? Feeling Shedeals zijn uitgekozen voor de zelfbewuste vrouw die altijd een stapje voor is! 

Reizen & vrije tijd

Ontdek Chalkidiki één van Griekenlands best bewaarde geheimen

Liberty-voyage-Grèce-Chalcidique-3
Korting 42%
Prijs vanaf € 499,00 € 289,00

De Grieken zijn het er alvast over eens, Chalkidiki is een van de mooiste regio’s van hun land. De vorm alleen al is erg bijzonder: drie langwerpige schiereilanden die zich als armen uitstrekken in de azuurblauwe Egeïsche zee. Ontdek deze Griekse parel nu tijdens een Fly&Drive via Shedeals.

KOPEN
Deel met vriendinnen!
Reizen & vrije tijd

Super lichte 3-delige kofferset

Furnlab-Pricerebel-kofferset-Munchen-14
Korting 25%
Prijs vanaf € 159,95 € 119,95

Doen die eerste zonnestralen jou ook weer al gelijk naar de zomer en vakantie verlangen? Met deze leuke kofferset ben je alvast voorbereid voor je eerstvolgende uitje. De set bestaat uit 3 koffers ideaal om te delen met je lief om gewoon zelf lekker veel mee te nemen!

KOPEN
Deel met vriendinnen!
Wellness

Een professionele massage bij je thuis met de U-Waist

Natural-logistics-appareil-massage-uwaist3
Korting 57%
Prijs € 349,95 € 149,00

Niets helpt je zo goed ontspannen na een lange werkdag als een deugddoende massage. En met de revolutionaire U-Waist zorg je gewoon zelf voor die heerlijke, professionele massage en dat gewoon bij je thuis! Door z’n slimme combinatie van vier physiotherapietechnieken helpt de U-Waist je spieren te ontspannen en de bloedsomloop te stimuleren. Goed voor uren massageplezier!

KOPEN
Deel met vriendinnen!
Reizen & vrije tijd

Vurige passie, onmogelijke liefde en een stevige portie drama, Shakespeare’s Romeo & Julia is niet voor niets een publiekslieveling. Geniet van een balletvoorstelling vol kracht en temperament in Kursaal Oostende, nu aan de helft van de prijs via Shedeals Travelbird.

KOPEN
Deel met vriendinnen!
Reizen & vrije tijd

Duoticket Brel & Fils: unieke hommage aan Jacques Brel

Kursaal-Brel
Korting 50%
Prijs € 119,00 € 59,00

Ne me quitte pas, Voir un ami pleurer, Marieke en nog zoveel meer, ben jij ook zo’n fan van Jacques Brel? Dan moet je eind deze maand beslist naar het Kursaal Oostende voor de voorstelling Brel & Fils. En dankzij Shedeals kan jij kan deze bijzondere muzikale montage van chansons van Brel bijwonen met een mooie korting.

KOPEN
Deel met vriendinnen!