Hou je van mode, luxe, lekker eten en de nieuwste trends? Feeling Shedeals zijn uitgekozen voor de zelfbewuste vrouw die altijd een stapje voor is! 

Reizen & vrije tijd

Een elegante sfeer, de gezonde berglucht en heerlijke geuren ... het Hôtel de la Forêt is een oord van pure rust en ontspanning in Crans-Montana. Geniet van een heerlijk verblijf in de Zwitserse Alpen en krijg € 47 korting per nacht dankzij Shedeals!

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Beauty

Heb je last van donkere vlekjes op je gezicht? Hoog tijd om de corrigerende crème van Decléor te leren kennen! Deze crème bestaat o.a. uit vitamine C, madeliefjesextract, witte druif en Madagaskargras, ingrediënten die werden toegevoegd om donkere vlekjes te corrigeren, het verschijnen van nieuwe vlekken tegen te gaan en de teint te egaliseren. Probeer het nu!

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Beauty

10 jaar jonger dankzij het Wonderlift Serum

deal-focus-anti-age2
Korting 69%
Prijs € 80,00 € 24,95

Kraaienpootjes, fijne lijntjes, rimpeltjes... een jaartje ouder worden we sowieso, maar we zetten het verouderingsproces liefst zo lang mogelijk ‘on hold’. Ontdek snel het Wonderlift Serum van Fema Cosmetics en draai de klok terug met één enkel druppeltje!

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Home & deco

Prachtig handgemaakte eettafel van FerO!

FerO!-eettaf1-sfeer
Korting 47%
Prijs € 849,00 € 449,00

Het is een ware kunst om een eettafel te vinden die opvalt en die dan nog eens samengaat met de rest van je interieur. Dankzij de natuurlijke materialen past deze tafel van FerO! probleemloos bij elk interieur! Haal nu met Shedeals een kwaliteitsvol, handgemaakt meubel in huis mét exclusieve korting!

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!