Hou je van mode, luxe, lekker eten en de nieuwste trends? Feeling Shedeals zijn uitgekozen voor de zelfbewuste vrouw die altijd een stapje voor is! 

Home & Deco

Tien x Feeling Wonen + twee HAY schaaltjes

Feeling-Wonen-+-schaaltjes-HAY
Korting 47%
Prijs € 93,00 € 49,00

Wil je graag wat decoratietips opdoen? Ben je je huis aan het herinrichten? Of ken je zo iemand, dan komt deze Shedealsaanbieding als geroepen. Ontvang nu voor de zachte prijs van € 49 maar liefst 10 x Feeling Wonen en 2 schaaltjes van HAY.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Kerstmis

3 elegante armbandsets van het merk Silis

Sofabbrands-wear-5
Korting 29%
Prijs vanaf € 85,00 € 59,95

 Wat dacht je van een setje armbanden? Deze armbanden uit de Silis collectie van Sofabbrands ontworpen door fashionista Karen Bussé zijn tijdloos en passen daardoor makkelijk bij elke gelegenheid. Je kan kiezen uit 3 verschillende armbandensets aan jou de keuze. Je koopt een set nu aan met 29% korting!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Mode

Compacte, stijlvolle clutch van Burkely

burkelyclutchtaupe
Korting 50%
Prijs vanaf € 39,95 € 19,95

Wij vrouwen herkennen het allemaal: dagelijks onderweg én veel te veel spullen mee, die je eigenlijk niet gebruikt. Met deze handige clutch neem je alleen nog maar je essentials mee. Zo heb je minder last van schouderpijn én je ziet er ook nog eens stijlvol uit!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Kerstmis

Luxe catering menu van restaurant Terborght 1*

Restaurant-Terborght-Huizingen-04
Korting 47%
Prijs € 85,00 € 44,99

Haal alles uit de kast om het einde van het jaar te vieren en verras je gasten door hen een luxe menu aan te bieden bereidt door het prachtige Terborght restaurant (1 ster). Voor slechts € 44,99 in plaats van € 85 per persoon, het catering menu bevat een groot aantal gerechten, waaronder tapas, hoofdgerechten, desserts en snoep.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Food

Gastronomische ervaring bij Ten Bogaerde*

feeling-sterrenrestos-ten-bogaerde-05
Korting 19%
Prijs € 79,00 € 64,00

Een avondlang met vrienden, of intiem met zijn tweetjes gastronomische hoogstandjes degusteren voor een prijsje om van te watertanden... Shedeals en Feeling selecteerden 7 sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening. Zo kan je gaan voor een gastronomisch viergangenmenu bij Ten Bogaerde*.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Food

Culinaire beleving bij Hertog Jan***

Hertog-jan-sterrenresto-menu-04
Korting 33%
Prijs vanaf € 162,50 € 109,00

Een avondlang met vrienden, of intiem met zijn tweetjes gastronomische hoogstandjes degusteren voor een prijsje om van te watertanden... Shedeals en Feeling selecteerden 7 sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening. Laat je bijvoorbeeld onderdompelen in de wondere wereld van Hertog Jan***.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Food

Veelgangenmenu incl. dranken bij A Priori*

feeling-a-priori04
EXCLUSIEF AANBOD
Prijs € 75,00

Een avondlang met vrienden, of intiem met zijn tweetjes gastronomische hoogstandjes degusteren voor een prijsje om van te watertanden... Shedeals en Feeling selecteerden 7 sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening. Wat denk je van avant-gardetechnieken in sterrenrestaurant A Priori?

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Food

Culinaire kunstwerkjes op je bord bij Berto*

Feeling-sterrenrestaurant-Berto03
Korting 29%
Prijs € 90,00 € 64,00

Een avondlang met vrienden, of intiem met zijn tweetjes gastronomische hoogstandjes degusteren voor een prijsje om van te watertanden... Shedeals en Feeling selecteerden 7 sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening. Laat je bijvoorbeeld verwennen met een veelgangenmenu bij Berto* in Waregem.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Food

Menu voor 2 bij Herbert Robbrecht*

Feeling-Herbert-Robbrecht-6
Korting 29%
Prijs vanaf € 160,00 € 114,00

Een avondlang met vrienden, of intiem met zijn tweetjes gastronomische hoogstandjes degusteren voor een prijsje om van te watertanden... Shedeals en Feeling selecteerden 7 sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening. Profiteer bijvoorbeeld van een uitgebreid menu voor 2 of 4 bij Herbert Robbrecht*!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Food

Veelgangenmenu bij Terborght*

Restaurant-Terborght-Huizingen-09
Korting 45%
Prijs € 100,00 € 54,99

Een avondlang met vrienden, of intiem met zijn tweetjes gastronomische hoogstandjes degusteren voor een prijsje om van te watertanden... Shedeals en Feeling selecteerden 7 sterrenrestaurants waar jij straks je voeten onder tafel schuift en niet schrikt van de rekening. Zo ga je bijvoorbeeld uitgebreid tafelen in een jong en eigentijds kader bij Terborght* in Huizingen.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?    Info    Deze melding verbergen