Hou je van mode, luxe, lekker eten en de nieuwste trends? Feeling Shedeals zijn uitgekozen voor de zelfbewuste vrouw die altijd een stapje voor is! 

Mode

3 MK-horloges aan een prachtige prijs

Alveru-Michael-Kors
Korting 46%
Prijs vanaf € 279,95 € 149,95

Kom jij vaak te laat? Met deze prachtige horloges van Michael Kors is dat voortaan verleden tijd, aangezien je je ogen niet van je polsen zal kunnen houden! Bovendien geniet je ook nog eens van een superkorting van 46%!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Moederdag

20% korting op Antwerpen Proeft-pakket

uitverkocht

Antwerpen-Proeft13
Korting 20%
Prijs € 62,00 € 49,50

Antwerpen Proeft is hét jaarlijks culinair festival van Antwerpen. Nergens vind je op één locatie en op hetzelfde moment signature dishes van zoveel bekende koks: Jeroen Meus, Jaro & Hanne, Wout Bru... En dat voor een fractie van de gangbare restaurantprijs! Dankzij Shedeals koop je nu een pakket van inkomtickets, drank- en eetbonnetjes met maar liefst € 12 korting!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Reizen

Luxeverblijf in Dukes’ Palace Brugge met spa en tapas

Dukes-Palace-Brugge05
Korting 52%
Prijs vanaf € 334,00 € 159,00

Tijd om er even tussenuit te gaan? Dan komt deze Shedeal bij Dukes’ Palace in Brugge op het perfecte moment! Wat denk je van een luxeverblijf in een superieurkamer met uitzicht op de tuin en toegang tot de wellness? Om nog maar te zwijgen van de heerlijke tapasdegustatie en het ontbijt met cava! Twijfel niet langer, boek nu jouw luxeverblijf in Brugge met tot wel 52% korting.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Moederdag

Unieke culinaire ervaring bij restaurant Hertog Jan 3*

Hertog-Jan-feeling-12
Korting 33%
Prijs vanaf € 162,50 € 109,00

Van zodra je binnenstapt bij Hertog Jan, het driesterrenrestaurant van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens, word je meegenomen in een unieke culinaire ervaring. In de tuinen van het restaurant kweken de heren honderden organische kruiden, groenten en bloemen voor de uitzonderlijke, seizoensgebonden creaties van Hertog Jan. Een onvergetelijke ervaring!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?    Info    Deze melding verbergen