Hou je van mode, luxe, lekker eten en de nieuwste trends? Feeling Shedeals zijn uitgekozen voor de zelfbewuste vrouw die altijd een stapje voor is! 

Hobby & Vrije tijd

De Sneeuwkoningin, het sprookje van Andersen spreekt nog steeds tot de verbeelding voor jong en oud. Deze keer presenteren Classicall en de Nationale Opera van Oekraïne een onuitgegeven creatie onder de vorm van een adembenemende balletvoorstelling. Ontdek het nu vanaf een Golden VIP-plaats en ga dankzij Shedeals op de foto met de Sneeuwkoningin!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Reizen

Luxueus verblijf in hartje Leuven

Martins-klooster-Louvain-10
Korting 54%
Prijs vanaf € 256,00 € 119,00

Op adem komen in een luxueus hotel, proeven van een glaasje bubbels of wakker worden tussen de rozenblaadjes? Shedeals heeft speciaal voor jullie de leukste arrangementen in Martin's Klooster Leuven. Mét korting. Zoek alvast een gaatje in je agenda en trek er met z’n tweetjes op uit!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Hedeals

Unieke culinaire ervaring bij restaurant Hertog Jan 3*

Hertog-jan-sterrenresto-menu-04
Korting 33%
Prijs vanaf € 162,50 € 109,00

Van zodra je binnenstapt bij Hertog Jan, het driesterrenrestaurant van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens, word je meegenomen in een unieke culinaire ervaring. In de tuinen van het restaurant kweken de heren honderden organische kruiden, groenten en bloemen voor de uitzonderlijke, seizoensgebonden creaties van Hertog Jan. Een onvergetelijke ervaring!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?    Info    Deze melding verbergen