Hou je van mode, luxe, lekker eten en de nieuwste trends? Feeling Shedeals zijn uitgekozen voor de zelfbewuste vrouw die altijd een stapje voor is! 

Reizen & vrije tijd

Ontdek de Hoofdstad van de Smaak: Hasselt!

Raddison-Blu-Travelbird-Shedeals-8
Korting 34%
Prijs € 67,00 € 44,50

Hoofdstad van de Smaak, Hoofdstad van de Jenever, Hoofdstad van Limburg... Het gezellige Hasselt is een stad met vele namen en gezichten! Struin door de gezellige winkelstraatjes voor de leukste koopjes, geniet van tal van jeneversoorten in de vele cafés of breng de koikarpers een bezoekje in de grootste Japanse Tuin van Europa. Hasselt leeft!

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Wellness

Een heerlijk avondje ontspannen bij Saun’art

Shedeals-Sauna'art-3
Korting 44%
Prijs € 127,00 € 71,00

Jullie snakken als koppel naar een gezellig avondje met z’n tweeën maar door drukke agenda’s wordt dat vaak op de lange baan geschoven. Boek dan snel dit sauna-arrangement bij Saun’art en geniet eindelijk van een zorgeloos avondje uit.

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Reizen & vrije tijd

Van 5 tot en met 7 september opent de bio-beurs Salon Valériane de deuren en waar jij kennis kan maken met ecologische, biologische en duurzame alternatieven. Valériane is een verzorgde beurs met meer dan 300 exposanten, leerrijke workshops en natuurlijk ook een ontmoetingsplaats voor milieubewuste mensen. Dankzij Shedeals koop jij je ticket nu met 50% korting. Download snel je voucher!

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!