Hou je van mode, luxe, lekker eten en de nieuwste trends? Feeling Shedeals zijn uitgekozen voor de zelfbewuste vrouw die altijd een stapje voor is! 

Beauty

Zomergoodiebag boordevol verwenproducten

EP-Omega-pharma-goodiebag-zappy
Korting 40%
Prijs € 75,40 € 45,00

Wil jij deze zomer in topvorm zijn? Dan is smeren en hydrateren de boodschap. Omega Pharma verwent je met dit heerlijke verzorgingspakket, speciaal samengesteld voor jou.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Home & Deco

Tot €250 cashback op je Samsung wasmachine!

samsung03
EXCLUSIEF AANBOD
Tot €250 cashback

Grote wasjes, kleine wasjes… Met een AddWash wasmachine van Samsung zit je goed! T-shirt vergeten? Met AddWash kun je snel en gemakkelijk kledij toevoegen wanneer de was al draait. Ook was die je al met de hand gedaan hebt, doe je er eenvoudig bij om te laten spoelen of centrifugeren. Het huishouden wordt zo efficiënter en slimmer, dus houd je meer tijd over voor andere, leuke activiteiten!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Reizen

Het festival ‘Les Musicales de Belœil’ nodigt je deze zomer opnieuw uit om het beste uit de klassieke muziek te ontdekken op het magische Kasteeldomein van Belœil. Je mag je verwachten aan een programma boordevol dans en choreografieën. Dankzij Shedeals haal je je tickets nu extra voordelig in huis.

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Reizen

Set van 3 Synex ABS koffers voor minder dan € 90

Sodibel-symex-valise-ABS-05
Korting 53%
Prijs vanaf € 189,00 € 89,00

Zonnebril, check! Zonnecrème, check! Bikini, check! Koffers... Oeps, iets vergeten? Geen nood met deze set van drie koffers heb je steeds het goede formaat bij de hand voor elke reis: citytrip, weekendje weg, strandvakantie... En dat voor slechts € 89!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
Hobby & Vrije tijd

De Sneeuwkoningin, het sprookje van Andersen spreekt nog steeds tot de verbeelding voor jong en oud. Deze keer presenteren Classicall en de Nationale Opera van Oekraïne een onuitgegeven creatie onder de vorm van een adembenemende balletvoorstelling. Ontdek het nu vanaf een Golden VIP-plaats en ga dankzij Shedeals op de foto met de Sneeuwkoningin!

Meer Informatie
Deel met vriendinnen!
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?    Info    Deze melding verbergen