Hou je van mode, luxe, lekker eten en de nieuwste trends? Feeling Shedeals zijn uitgekozen voor de zelfbewuste vrouw die altijd een stapje voor is! 

Beauty

1 maand GRATIS de Milon Cirkel uittesten bij Easyfit

easyfit-afvallen
GRATIS
1 maand de Milon Cirkel uitproberen

Afslanken begint bij gezonder eten en meer bewegen. Bij Easyfit werk je aan je conditie met de Milon Cirkel én raak je verlost van die overtollige kilootjes. Ga met je Shedealsvoucher naar 1 van de vele Easyfitstudio’s in Vlaanderen en test dankzij Feeling en Shedeals 1 maand gratis de Milon Cirkel.

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Beauty

50% korting op je afslankbehandeling in Oost-Vlaanderen

ihealth-afslanken
GRATIS
50% korting met Feeling en Shedeals

Kerstmis, oudejaar, nieuwjaar… allemaal heel leuk die feestdagen, maar nadien willen we maar wat graag van onze feestkilootjes verlost raken. Feeling en Shedeals selecteerden daarom voor jou 4 topadresjes in regio Oost-Vlaanderen waar je nu voordelig kunt afslanken, met kortingen tot wel 50%!

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Beauty

Tot 50% korting op je afslankbehandeling in Vlaams-Brabant

afslankingsbehandeling
GRATIS
Tot 50% korting met Feeling en Shedeals

Kerstmis, oudejaar, nieuwjaar… allemaal heel leuk die feestdagen, maar nadien willen we maar wat graag van onze feestkilootjes verlost raken. Feeling en Shedeals selecteerden daarom voor jou 4 topadresjes in regio Vlaams-Brabant waar je nu voordelig kunt afslanken, met kortingen tot wel 50%!

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Beauty

Tot 50% korting op je afslankbehandeling in regio West-Vlaanderen

Styling-corner-limburg-afslanken
GRATIS
Tot 50% korting met Feeling en Shedeals

Kerstmis, oudejaar, nieuwjaar… allemaal heel leuk die feestdagen, maar nadien willen we maar wat graag van onze feestkilootjes verlost raken. Feeling en Shedeals selecteerden daarom voor jou 4 topadresjes in regio West-Vlaanderen waar je nu voordelig kunt afslanken, met kortingen tot wel 50%!

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Beauty

50% korting op de Skinrevita-behandeling bij Bodystyling

Bodystyling-afslanken
GRATIS
€ 60 i.p.v. € 120 voor 20x Skinrevita

Sinaasappelhuid: we zijn er geen fan van. Ons voornemen voor 2015? 20 SkinrevitaTM-huidbehandelingen bij Bodystyling volgen en nadien opnieuw pronken met een strakkere huid én slanker figuur. Ga met je Shedealsvoucher naar 1 van de vele Bodystylingstudio’s in Vlaanderen en profiteer met Feeling en Shedeals van een unieke korting op je behandeling.

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Beauty

Tot 50% korting op je afslankbehandeling in regio ANTWERPEN

antwerp-body-care-afslanken
GRATIS
Tot 50% korting met Feeling en Shedeals

Kerstmis, oudejaar, nieuwjaar… allemaal heel leuk die feestdagen, maar nadien willen we maar wat graag van onze feestkilootjes verlost raken. Feeling en Shedeals selecteerden daarom voor jou 4 topadresjes in regio Antwerpen waar je nu voordelig kunt afslanken, met kortingen tot wel 50%!

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Beauty

33% korting op 15 Vacuslim-beurten bij Styling Corner in Tessenderlo

Styling-corner-limburg-afslanken
GRATIS
€ 330 i.p.v. € 495 voor 15 Vacuslim-beurten

Kerstmis, oudejaar, nieuwjaar… allemaal heel leuk die feestdagen, maar nadien willen we maar wat graag van onze feestkilootjes verlost raken. Met 15 Vacuslim-beurten bij Styling Corner in Tessenderlo heb je in no time opnieuw je figuur terug! Nu met een unieke korting via Feeling en Shedeals.

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Beauty

Nee NUDE make-up pakket aan een topprijs

Nee-Make-Up_nude-pakket_1
Korting 51%
Prijs € 97,48 € 47,48

Nude make-up is helemaal hip! Benadruk je natuurlijke schoonheid het hele jaar door met subtiele nude looks. Het Nee NUDE make-up pakket bevat alle producten die je voor je zo’n trendy looks bij de hand moet hebben. Dankzij Shedeals haal je het nu in huis aan de helft van de prijs!

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Home & deco

Rowenta Air Force stofzuiger

SEB-Rowenta-Air Force
Korting 39%
Prijs € 179,99 € 109,99

Met de Air Force van Rowenta haal je een superkrachtige stofzuiger in huis. Deze handige steelstofzuiger zonder zak zorgt ervoor dat je hele huis in een mum van tijd stofvrij is. Haal ‘m nu in huis met een fikse korting dankzij Shedeals!

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Eten & drinken

Gastronomisch menu bij Ma Passion

MaPassion-5
Korting 52%
Prijs vanaf € 206,00 € 99,00

Voor een speciale gelegenheid of gewoon als ontspanning, genieten zal je met deze Shedeal. In klasserestaurant Ma Passion in Roeselare staan pure smaken en aroma’s op het menu. Haal deze voucher snel in huis en geniet van een overheerlijk veelgangenmenu voor 2, 4 of 6 personen!

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!
Wellness

Wellness met bubbels voor 2 personen voor slechts € 49

sentoo-sauna-cocoon-arrangement
Korting 59%
Prijs € 120,00 € 49,00

Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar, december is naast een leuke en gezellige maand ook erg druk. Bij Shedeals denken we al vooruit en daarom bieden we jullie nu een mooie korting op een Wellness Arrangement met bubbels om in stijl je batterijen weer helemaal op te laden.

Nu kopen!
Deel met vriendinnen!