€ 3 korting op een heerlijk StarMeal slaatje Shedeals € 3 korting op een heerlijk StarMeal slaatje

In de populaire Vlaamse reeks Familie is het Zjef die dit slaatje heeft bedacht maar Familie-kijker of niet dit heerlijke StarMeal pastaslaatje met yoghurtdressing en frisse groentjes moet je gewoon geproefd hebben. Download snel de gratis waardebon en profiteer van € 3 korting!

Familie Food Salade: Macaroni prosciutto

Met StarMeal heb je altijd gezonde en energierijke voeding binnen handbereik. Geef jouw zomer BBQ dat extraatje meer met een heerlijke salade van StarMeal. Je hebt de keuze uit verschillende salades waaronder Farfalle met pesto, Taboulé met groenten, Fusilli met ham, Aardappelsalade, een Selectie van groentesalades, Fusilli Matriciana en natuurlijk de Familie Food salade. In Familie bedacht Zjef deze salade om lekker en gezond te genieten met de hele familie. En gelijk heeft hij want dit slaatje met pasta, ham en verse groeten is om van te smullen. Bovendien bevat het geen mayonaise maar een frisse yoghurtdressing.

Wat houdt deze aanbieding in?

Download snel de gratis voucher en profiteer van € 3 korting op een Familie Food Salade (600 g) of een van de andere StarMeal salades van 600 g van t.w.v. € 6,99. Het enige wat je hoeft te doen om te korting te bekomen, is je afgedrukte voucher afgeven aan de kassa van je Delhaize Carrefour of Okay.

Product #: 51034 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals