Wellnessen in alle luxe bij Thermen Sané Shedeals Wellnessen in alle luxe bij Thermen Sané

Stress op het werk, de drukte van het familieleven… redenen genoeg om even weg te glippen van je hectische leventje en je te herbronnen bij Thermen Sané! Dit rustgevende thermen- en beautycomplex in hartje Limburg ontvangt je met open armen om je lichaam en geest opnieuw in balans te brengen. Dankzij feel. it en Shedeals profiteer je nu van een uitzonderlijke 1+1 gratis toegang!

Thermen Sané in Tongeren

Thermen Sané begon 27 jaar geleden als een klein maar fijn saunacomplex. Ondertussen is deze plaats van rust uitgegroeid tot een professioneel thermen- en beautycomplex waar puur genieten centraal staat. Met 4 sauna’s, Turkse baden, binnen- en buitenjacuzzi en zwembad, heeft Thermen Sané alles in huis voor de ultieme wellnesservaring. Daarnaast kun je er ook terecht voor verschillende beautyarrangementen én kun je er genieten van verse salades, pasta’s of andere culinaire hoogstandjes die de koks voor je bereiden.

Het feel.it Shedeals arrangement

Dankzij Shedeals en feel.it kun je bij Sané terecht voor een ontspannend arrangement inclusief:

  • Toegang tot de sauna
  • 1 glaasje cava

Je betaalt voor dit arrangement € 58 i.p.v. € 116 voor 2 personen. Het aanbod is geldig vanaf 5 november 2014 tot en met 18 december 2014. De Shedeals voucher voor dit arrangement kun je downloaden t.e.m. 25 november 2014.

Hoe gaat het in zijn werk?

Download via Shedeals je gratis waardebon en profiteer van een uitzonderlijke korting op het Feel.it-arrangement. Maak daarna je reservatie, wissel je Feeling Shedeals voucher in op de dag van het arrangement en betaal ter plaatse slechts € 58 i.p.v. € 116 voor 2 personen.

Product #: 40586 4 stars, based on 11 reviews Regular price: €0 $0 Available from: Shedeals